Zenkeldamshoek wordt uitgebreid

Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten zuidwesten van de rotonde die daar gesitueerd is. De ontwikkelingsmaatschappij heeft projectontwikkelaars die de grond in handen hadden uitgekocht waardoor ruim vijf hectare kan worden toegevoegd aan het bedrijvenpark. Ondanks de Coronacrisis gaat het goed op Zenkeldamshoek. Er vestigen zich nog steeds nieuwe bedrijven die naar Goor komen vanwege de gunstige ligging.


Gerelateerde berichten

  • Zenkeldamshoek blijft groeien2 maart 2018 Zenkeldamshoek blijft groeien Het gaat goed met bedrijventerrein Zenkeldamshoek. In de eerste maanden van dit jaar zijn inmiddels al zes verkoopcontracten getekend voor het bedrijventerrein in Goor. De betreffende […]
  • Op maat gesneden kavels op Zenkeldamshoek23 april 2015 Op maat gesneden kavels op Zenkeldamshoek Ondernemers die zich willen vestigen op industrieterrein Zenkeldamshoek kunnen in overleg zelf bepalen hoeveel ruimte ze willen hebben voor de kavel waarop bedrijfsruimte moet komen. Deze […]
  • Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg28 april 2018 Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg Bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse bedrijventerrein De Spechthorst is afgelopen maandag ingebroken. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De inbraak vond plaats tussen kwart […]
  • Bikkels in de Bouw geopend in Goor3 oktober 2016 Bikkels in de Bouw geopend in Goor Het nieuwe bedrijf 'Bikkels in de Bouw' gaat zich vestigen op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming van Deldenaar Arjan Meijer brengt toeleveranciers en kleine […]
  • Richard Michel opent depot in Goor26 februari 2015 Richard Michel opent depot in Goor Richard Michel Bloemen&Planten opent binnenkort een depot op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming heeft bloemenwinkels in Hengelo, Borne, Enter, Vroomshoop en […]