Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers

Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De gedeputeerde van de Provincie Overijssel heeft bijzondere belangstelling voor dergelijke initiatieven en noemde de Goorse wijkvoorziening uniek in Overijssel. Ook wethouder Pieter van Zwanenburg was aanwezig om in gesprek te gaan met onder meer het bestuur, vrijwilligers en deelnemers van de activiteiten van de wijkvoorziening. Roy de Witte (foto links) is namens het CDA gedeputeerde en ook wethouder in de gemeente Tubbergen.

Om in de toekomst meer mensen te kunnen verwelkomen bij de wijkvoorziening is men op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de activiteiten. Op dit moment zijn er al 80 vrijwilligers actief op ’t Doesgoor. Ook is de wijkvoorziening op zoek naar een bestuurslid die kennis en ervaring heeft op het gebied van PR, marketing en fondsenwerving.

Gerelateerde berichten

  • Start gemaakt met asbestsanering 550 percelen ’t Gijmink1 april 2016 Start gemaakt met asbestsanering 550 percelen ’t Gijmink Met het slaan van enkele piketpalen en de sluiting van een hek bij een stukje braakliggend terrein tussen twee woningen aan de Oude Haaksbergerweg is vandaag een begin gemaakt met de […]
  • Verrassingsbezoek gedeputeerde voor asbestsanering tuinen22 oktober 2014 Verrassingsbezoek gedeputeerde voor asbestsanering tuinen En ineens was ze er. Gedeputeerde Ineke Bakker van de Provincie Overijssel was vanmiddag in Goor voor de officiële openingshandeling van de sanering van een groot aantal asbesttuinen in […]
  • A’j plat kunt proaten mo’j ’t neet loaten…19 juni 2020 A’j plat kunt proaten mo’j ’t neet loaten… ‘A'j plat kunt proaten mo'j 't neet loaten’. Onder dat motto gaat het Goorse Statenlid Dinand Leferink een motie indienen om tijdens de vergaderingen van de Provinciale Staten van […]
  • Eet- en wandelgroep starten weer op5 juni 2020 Eet- en wandelgroep starten weer op Ook Wijkvoorziening ’t Doesgoor pakt haar zaken weer op. Gisteren werd er al weer op allerhande wijze gevoetbald en die lijn wordt ook voor de senioren doorgetrokken. Maandag start de […]
  • Geen extra geld voor Doesgoor in programmabegroting13 oktober 2017 Geen extra geld voor Doesgoor in programmabegroting Er komen geen extra financiële middelen voor wijkvoorziening 't Doesgoor in het komende jaar als het aan het college van B&W van de gemeente Hof van Twente ligt. Die presenteerde […]