Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers

Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De gedeputeerde van de Provincie Overijssel heeft bijzondere belangstelling voor dergelijke initiatieven en noemde de Goorse wijkvoorziening uniek in Overijssel. Ook wethouder Pieter van Zwanenburg was aanwezig om in gesprek te gaan met onder meer het bestuur, vrijwilligers en deelnemers van de activiteiten van de wijkvoorziening. Roy de Witte (foto links) is namens het CDA gedeputeerde en ook wethouder in de gemeente Tubbergen.

Om in de toekomst meer mensen te kunnen verwelkomen bij de wijkvoorziening is men op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de activiteiten. Op dit moment zijn er al 80 vrijwilligers actief op ’t Doesgoor. Ook is de wijkvoorziening op zoek naar een bestuurslid die kennis en ervaring heeft op het gebied van PR, marketing en fondsenwerving.

Gerelateerde berichten