Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof

Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. Ziekenhuisopnames en overlijdens zijn al maanden niet gemeld. In totaal zijn nu 67 mensen in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus sinds de uitbraak, begin maart. Gisteren werd bekend dat het aantal besmettingen in Twente aan het oplopen is. Landelijk was al sprake van een sterk stijgende trend, met name in de Randstad.

Gerelateerde berichten

  • Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof7 april 2021 Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Hof van Twente is de laatste dagen aan het dalen. Waar afgelopen vrijdag en zaterdag nog 17 besmettingen per dag werden geregistreerd waren […]
  • Corona-besmettingen lopen op in de Hof maar geen ziekenhuisopnames27 oktober 2020 Corona-besmettingen lopen op in de Hof maar geen ziekenhuisopnames Het aantal geregistreerde Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is in de afgelopen week weer opgelopen. Waar er vorige week nog 170 besmettingen werden […]
  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]
  • Coronacijfers blijven schommelen in de Hof25 november 2020 Coronacijfers blijven schommelen in de Hof Het lijkt erop dat de landelijke cijfers dalen maar in de gemeente Hof van Twente blijft de situatie toch zorgelijk voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen. Na een flinke daling […]
  • Hof landelijk koploper Coronabesmettingen14 november 2020 Hof landelijk koploper Coronabesmettingen De gemeente Hof van Twente had gisteren de twijfelachtige eer om de gemeente te zijn met de hoogste besmettingsfactor als het gaat om inwoners die positief getest zijn op het Coronavirus. […]