Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof

Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. Ziekenhuisopnames en overlijdens zijn al maanden niet gemeld. In totaal zijn nu 67 mensen in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus sinds de uitbraak, begin maart. Gisteren werd bekend dat het aantal besmettingen in Twente aan het oplopen is. Landelijk was al sprake van een sterk stijgende trend, met name in de Randstad.

Gerelateerde berichten

  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]
  • Vijf nieuwe besmettingen in de Hof19 augustus 2020 Vijf nieuwe besmettingen in de Hof Er zijn in de afgelopen twee weken vijf nieuwe besmettingen van het Coronavirus geregistreerd in de gemeente Hof van Twente. Dat blijkt uit cijfers van de GGD. Het is niet bekend of er […]
  • Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof13 september 2020 Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof Er is in de afgelopen weken één persoon in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het aantal besmettingen neemt landelijk […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Twee Coronadoden in Hof van Twente17 april 2020 Twee Coronadoden in Hof van Twente Er zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus in de gemeente Hof van Twente twee mensen overleden aan de gevolgen ervan. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het werkelijke aantal kan […]