Behandeltafel Hector naar School en Volksfeest

De Goorse voetbalvereniging SV Hector heeft deze week een behandeltafel overhandigd aan het Goorse School- en Volksfeest. Doordat de Goorse EHBO-vereniging een nieuw onderkomen gevonden op Het Doesgoor, is de behandeltafel daar overbodig geworden. Bij Hector ontstond het idee om de tafel beschikbaar te stellen aan het Schoolfeest, zodat de EHBO tijdens het evenement beter en gemakkelijker slachtoffers kan helpen.
Voor de Goorse volksclub is dit een mogelijkheid om wat terug te kunnen doen richting het Schoolfeest voor de tegemoetkomingen uit het Schoolfeestfonds, die Hector een aantal keren heeft gehad.

Gerelateerde berichten

  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Hector JO7 kampioen26 november 2017 Hector JO7 kampioen Groot feest gisteren op sportpark't Doesgoor. Hector JO7-1 vierde daar het kampioensfeest. De jongelingen wonnen alle 8 wedstrijden in de competitie en werd daarom gehuldigd. Naast de […]
  • Schoolplein 14 geopend tijdens Open Dag Hector2 september 2017 Schoolplein 14 geopend tijdens Open Dag Hector Het nieuwe Schoolplein 14 van de Johan Cruijff Foundation is vanochtend officieel geopend tijdens de Open Dag van sv Hector op sportpark 't Doesgoor. Dat gebeurde met het loslaten van 14 […]
  • Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector1 september 2017 Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector Hector pakt dit jaar groots uit om het eenieder naar de zin te maken tijdens de Open Dag, morgen op sportpark 't Doesgoor. Zo is er onder meer een groot voetbal-dartbord en innovatieve […]