Behandeltafel Hector naar School en Volksfeest

De Goorse voetbalvereniging SV Hector heeft deze week een behandeltafel overhandigd aan het Goorse School- en Volksfeest. Doordat de Goorse EHBO-vereniging een nieuw onderkomen gevonden op Het Doesgoor, is de behandeltafel daar overbodig geworden. Bij Hector ontstond het idee om de tafel beschikbaar te stellen aan het Schoolfeest, zodat de EHBO tijdens het evenement beter en gemakkelijker slachtoffers kan helpen.
Voor de Goorse volksclub is dit een mogelijkheid om wat terug te kunnen doen richting het Schoolfeest voor de tegemoetkomingen uit het Schoolfeestfonds, die Hector een aantal keren heeft gehad.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector16 september 2016 Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector De eerste selectie van vv Diepenheim traint de komende weken op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op sportpark 't Doesgoor. De voetballers uit 't Stedeke kunnen op het eigen […]
  • Subsidie voor GFC en Hector11 januari 2016 Subsidie voor GFC en Hector Een langgekoesterde wens om het kleedkamergebouw te vernieuwen kan bij GFC in vervulling gaan. De Goorse voetbalclub kan daarvoor een subsidie van 66.000 euro tegemoet zien. Het gaat […]
  • Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector1 september 2017 Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector Hector pakt dit jaar groots uit om het eenieder naar de zin te maken tijdens de Open Dag, morgen op sportpark 't Doesgoor. Zo is er onder meer een groot voetbal-dartbord en innovatieve […]