Tweede inwonersdag op zaterdag 3 oktober

HofMarketing organiseert op zaterdag 3 oktober de tweede inwonersdag in het gemeentehuis in Goor. Elke nieuw ingeschreven inwoner (na 1 oktober 2019) binnen de gemeente Hof van Twente, heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij deze inwonersdag die vorig jaar een groot succes bleek. In de ochtend krijgen genodigden een informatief programma aangeboden met onder meer een welkomstwoord van burgemeester Ellen Nauta.

Hierna kunnen nieuwe inwoners zijn of haar eigen kern beter leren kennen en aansluiten bij de ‘Ken je kern-wandeling’. Onder leiding van diverse raadsleden wandelen zij met de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden vragen. Deze wandelingen worden georganiseerd ook in Goor georganiseerd.

Daarnaast hebben zo’n 250 nieuwe huishoudens in Goor en omgeving een welkomstpakket ontvangen. Daarin onder meer een zogenoemde bloeikaart, entreetickets, kortingsbonnen, kleurplaten, het magazine Hof van Twente en diverse flyers.

Gerelateerde berichten

  • Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen16 september 2019 Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen Op zaterdag 5 oktober organiseert de stichting HofMarketing de eerste inwonersdag in het Goorse gemeentehuis. Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 november 2018 in de gemeente Hof van […]
  • Inwonersdag en Truckrun gaan niet door29 september 2020 Inwonersdag en Truckrun gaan niet door Door de nieuwe Corona-maatregelen die gisteren zijn afgekondigd gaan twee lokale evenementen komende zaterdag niet door. Zo is de 'Nieuwe inwonersdag' in het gemeentehuis gecancelled en […]
  • Avond4Daagse nu wel van start30 mei 2018 Avond4Daagse nu wel van start "De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas..." deze strofe uit een oud-Hollands kinderliedje deed vanavond wél opgeld voor de deelnemers aan de Goorse Avond4Daagse. Ruim 600 […]
  • Hof van Twente-quiz live op YouTube20 mei 2020 Hof van Twente-quiz live op YouTube Hofmarketing organiseert morgen op Hemelvaartsdag een online quiz met alleen vragen over de gemeente Hof van Twente. Deze wordt vanaf 20:30 uur live uitgezonden op YouTube. Deelname is […]
  • Archeologische wandeling op de Herikerberg8 oktober 2018 Archeologische wandeling op de Herikerberg Er wordt komende zondag, 14 oktober, een archeologische wandeling gehouden op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. De Herikerberg is één van de meest prominente ‘bergen’ van […]