Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule

Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de gele vlag mocht beheren, was het gisteren Jarno Derking die de koppositie overnam. Die is hij na vandaag alweer kwijt aan Marcel Brummelaar, één van organisatoren van de Goorse Tourpoule die een voorsprong van 23 punten heeft op Michiel Huijgen. Job Vaarhorst is de voorlopige nummer 3. Met de tijdrit van morgen en de slot-etappe naar Parijs van zondag is er nog van alles mogelijk, zeker als ook het de top 10 van het eindklassement definitief wordt opgemaakt. Morgenmiddag is er weer het Tourcafé bij De Ster (foto) dat de achterzaal ook zondag geopend heeft voor het slotfeest en de prijsuitreiking.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Goorse Tourpoule morgen van start25 juni 2021 Goorse Tourpoule morgen van start Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch écht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. […]
  • De spannende dans om het geel9 september 2020 De spannende dans om het geel Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij […]
  • Martin Jeurlink leider na twee dagen in Tourpoule30 augustus 2020 Martin Jeurlink leider na twee dagen in Tourpoule Nadat Casper van Vliet de eerste etappe op zijn naam schreef in de Goorse Tourpoule, ging de tweede naar Gerben Kappert. De overwinning van Alaphilippe schudde het algemeen klassement na […]