Geen Sinterklaasintocht in Goor

Er is dit jaar, vanwege het Corona-virus, geen Sinterklaasintocht in de Goorse haven. Dat heeft de Stichting Sinterklaas Goor besloten in samenspraak met de Goorse Waterpieten. Met name de anderhalve meter-maatregel is volgens de organisatie moeilijk te handhaven bij een grote opkomst zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk is. De Sint en zijn pieten komen wel in Goor om de schoentjes te vullen van de kinderen. Dat kan vanaf zondag 15 November. Op zaterdag 28 November zal de Goedheiligman met zijn knnechten aanwezig zijn in het Goorse stadshart waar dan ook extra activiteiten georganiseerd worden.

Gerelateerde berichten

  • Sinterklaas weer op Goorse bodem19 november 2017 Sinterklaas weer op Goorse bodem Een groot aantal kinderen met hun ouders trok op deze koude zondagmiddag naar de Goorse haven om daar Sinterklaas en zijn gevolg een warm onthaal; te geven. Vanaf één uur was het al […]
  • Spectaculaire intocht Sinterklaas massaal bezocht18 november 2018 Spectaculaire intocht Sinterklaas massaal bezocht Een geweldige drukte vanmiddag tijdens intocht van Sinterklaas en zijn gevolg in de haven van Goor. Meer dan 3000 mensen zagen allereerst een spectaculaire show van de Waterpieten die het […]
  • Sinterklaas na intocht weer in De Reggehof11 november 2014 Sinterklaas na intocht weer in De Reggehof Komende zondagmiddag zal Sinterklaas de Goorse haven weer binnenvaren met zijn grote gevolg aan Pieten die op diverse boten de goedheiligman zullen volgen. Ook de stuntpieten zijn er […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]
  • Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht15 september 2016 Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht is op zoek naar mensen of groepen die op willen treden tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 13 november. Dan komt de Goedheiligman […]