Rachel ziet halve Sarah

Feest in de van Kollaan want daar viert Rachel Endeman vandaag haar 25e verjaardag. De spontane Goorse zangeres, voetbalster- en verzorgende werd gisteravond door vrienden, vriendinnen en familie verrast met een een nogal enge clown en de nodige andere versierselen. Die clowm refereert aan één van de dansen van de dansmarietjes van CV Sterzo waar ze ook onderdeel van is. Namens allemaal en natuurlijk de redactie van deze site ook via deze weg: Van harte gefeliciteerd en tevens veel succes in jouw nieuwe huisje in de Waterstraat.

Gerelateerde berichten

  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]
  • Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis22 februari 2020 Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis De carnavalsmuziek schalde al vroeg door de Goorse straten vanochtend. De drie carnavalsverenigingen in de Hof met het Goorse CV Sterzo voorop reed richting het gemeentehuis voor de […]
  • Hooggeëerd publiek…19 oktober 2017 Hooggeëerd publiek… Circus Renz-Berlin is aan in Goor en dat gebeurde vanavond op de Hogenkamp met de eerste voorstelling die zo'n 300 bezoekers trok. De circusartiesten zijn in Goor met een gevarieerd […]
  • Circus Kastello volgende week in Goor10 september 2015 Circus Kastello volgende week in Goor Circus Kastello is vanaf volgende week drie dagen achtereen te zien in Goor. Op het braakliggende terrein aan de Hogenkamp zijn er shows die aanvangen met een première op donderdagmiddag. […]
  • Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’22 juni 2019 Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’ De Schoolfeesthit van 2019 is klaar en via het wereldwijde web gepresenteerd. 'Wie bloast de Tente in en oet' van de jubilerende muziekvereniging Apollo is nu via het Youtube-kanaal van […]