GFC start competitie met teleurstellende 0-0

GFC is de nieuwe competitie in de vierde klasse E van het zaterdagamateurvoetbal begonnen met een teleurstellende gelijkspel. Tegen sv Rijssen eindigde het duel zoals het begon: 0-0. De eerste kans in Rijssen was na tien minuten voor de thuisploeg. GFC-doelman Rick Meijer redde bekwaam op een inzet van een doorgebroken speler. Daarna ontstond, nadat Jordy Breteler met een blessure naar de kant moest, een matige en rommelige eerste helft met veel onnodig balverlies aan beide kanten. Vlak voor rust waren er nog twee goede kansen voor beide ploegen maar in beide gevallen ging de bal voorlangs het doel.

Ook na rust een matig spelpeil en rommelig duel met enkele kansen over en weer maar gescoord werd er niet. Geen van beide ploegen mocht aanspraak maken op de zege waardoor de puntendeling als terecht kan worden bestempeld.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • GFC behoudt ongeslagen status na verdiende zege in Gorssel3 oktober 2020 GFC behoudt ongeslagen status na verdiende zege in Gorssel GFC heeft vanmiddag het derde competitieduel in de nieuwe competitie in de vierde klasse E met 3-6 gewonnen. In en tegen Gorssel was het bij rust 1-3. Gorssel kwam in het duel dat zonder […]
  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]