GFC start competitie met teleurstellende 0-0

GFC is de nieuwe competitie in de vierde klasse E van het zaterdagamateurvoetbal begonnen met een teleurstellende gelijkspel. Tegen sv Rijssen eindigde het duel zoals het begon: 0-0. De eerste kans in Rijssen was na tien minuten voor de thuisploeg. GFC-doelman Rick Meijer redde bekwaam op een inzet van een doorgebroken speler. Daarna ontstond, nadat Jordy Breteler met een blessure naar de kant moest, een matige en rommelige eerste helft met veel onnodig balverlies aan beide kanten. Vlak voor rust waren er nog twee goede kansen voor beide ploegen maar in beide gevallen ging de bal voorlangs het doel.

Ook na rust een matig spelpeil en rommelig duel met enkele kansen over en weer maar gescoord werd er niet. Geen van beide ploegen mocht aanspraak maken op de zege waardoor de puntendeling als terecht kan worden bestempeld.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse25 september 2021 Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste teams van de Goorse voetbalclubs beginnen dit weekeinde aan de nieuwe competitie na een lange voetballoze coronaperiode en een aantal bekerduels. GFC gaat vanmiddag voor het […]
  • GFC behoudt ongeslagen status na verdiende zege in Gorssel3 oktober 2020 GFC behoudt ongeslagen status na verdiende zege in Gorssel GFC heeft vanmiddag het derde competitieduel in de nieuwe competitie in de vierde klasse E met 3-6 gewonnen. In en tegen Gorssel was het bij rust 1-3. Gorssel kwam in het duel dat zonder […]
  • GFC heeft geen kind aan Koninklijke UD26 september 2020 GFC heeft geen kind aan Koninklijke UD GFC heeft de tweede competitiewedstrijd in het nieuwe voetbalseizoen overtuigend gewonnen. Na de teleurstellende puntendeling van vorige week tegen sv Rijssen werd vanmiddag overtuigend […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]