GFC start competitie met teleurstellende 0-0

GFC is de nieuwe competitie in de vierde klasse E van het zaterdagamateurvoetbal begonnen met een teleurstellende gelijkspel. Tegen sv Rijssen eindigde het duel zoals het begon: 0-0. De eerste kans in Rijssen was na tien minuten voor de thuisploeg. GFC-doelman Rick Meijer redde bekwaam op een inzet van een doorgebroken speler. Daarna ontstond, nadat Jordy Breteler met een blessure naar de kant moest, een matige en rommelige eerste helft met veel onnodig balverlies aan beide kanten. Vlak voor rust waren er nog twee goede kansen voor beide ploegen maar in beide gevallen ging de bal voorlangs het doel.

Ook na rust een matig spelpeil en rommelig duel met enkele kansen over en weer maar gescoord werd er niet. Geen van beide ploegen mocht aanspraak maken op de zege waardoor de puntendeling als terecht kan worden bestempeld.