Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit

SV Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Hoeve Vooruit. Op het zonovergoten sportpark ’t Doesgoor hadden de groen witten in de eerste helft het beste van het spel en kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Jordy Leeftink schoot de 1-0 binnen halverwege de eerste helft. Na de thee kwamen de bezoekers beter uit de kleedkamer en kregen een aantal goede kansen maar het was de jonge doelman Koen Eekhout die de ploeg van trainer Jordy Drent op de been hield.

De gelijkmaker leek in de maak na een overtreding in de 16-meter van Hector maar de toegekende penalty werd gemist. Even later werd het alsnog gelijk toen uit een counter en een voorzet de 1-1 kon worden binnen geschoten. Hector probeerde het in de slotfase nog wel met meer druk maar kwam niet meer tot scoren waardoor het bij 1-1 bleef. Volgende week gaat Hector op bezoek bij vv Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]
  • Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-010 november 2019 Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0 Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]