Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit

SV Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Hoeve Vooruit. Op het zonovergoten sportpark ’t Doesgoor hadden de groen witten in de eerste helft het beste van het spel en kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Jordy Leeftink schoot de 1-0 binnen halverwege de eerste helft. Na de thee kwamen de bezoekers beter uit de kleedkamer en kregen een aantal goede kansen maar het was de jonge doelman Koen Eekhout die de ploeg van trainer Jordy Drent op de been hield.

De gelijkmaker leek in de maak na een overtreding in de 16-meter van Hector maar de toegekende penalty werd gemist. Even later werd het alsnog gelijk toen uit een counter en een voorzet de 1-1 kon worden binnen geschoten. Hector probeerde het in de slotfase nog wel met meer druk maar kwam niet meer tot scoren waardoor het bij 1-1 bleef. Volgende week gaat Hector op bezoek bij vv Diepenheim.