Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen

Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van trainer Mark Bolink. Gescoord werd er echter lang niet en dat kwam voor een belangrijk deel door de prima goalie van Rietmolen. De treffer voor Twenthe viel in de 77e minuut toen een vrije trap vanaf de rand van het 16-metergebied werd binnen geschoten door Jeffrey Asbroek. Daarna ging Rietmolen in een alles of niets-poging op jacht naar de gelijkmaker en in de slotfase had Twenthe het geluk dat een bal via de binnenkant van de paal het veld weer in stuiterde en niet in de goal. volgende week speelt vv Twenthe thuis tegen het Borculose Reunie.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe in extremis langs Rietmolen20 maart 2022 Twenthe in extremis langs Rietmolen Twenthe behaalde vanmiddag een benauwde overwinning in de vierde klasse B op hekkensluiter Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het uiteindelijk 2-3 door een Goorse treffer in de […]
  • Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken22 mei 2022 Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken Twenthe heeft zich vanmiddag nagenoeg veilig gespeeld. De Goorse Tricolores boekten een uiterst knappe zege bij Sportclub Rekken en hebben daarmee de nacompetitie uit zicht. Bij de […]
  • Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim10 april 2022 Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim Het was het verhaal van de gemiste kansen, hem zelf niet maken en uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Twenthe verloor vanmiddag het uitduel tegen vv Diepenheim met 2-1. Het duel […]
  • Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart27 maart 2022 Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart Geen goals op sportpark De Scheetheuvel vanmiddag tijdens de Hofderby tussen Rood zwart en vv Twenthe. Een wedstrijd waarin twee gelijkwaardige ploegen niet tot heel veel kansen kwamen. […]
  • Twenthe en Neede delen de punten13 maart 2022 Twenthe en Neede delen de punten Twenthe is vandaag met een 2-2 gelijkspel terug gekeerd van de uitwedstrijd tegen Sportclub Neede. De ploeg van trainer Mark Bolink kwam vlak na het eerste fluitsignaal op achterstand en […]