Tourpoule-finale in beeld…

De Goorse Tourpoule werd dit jaar een prooi voor Michiel Huijgen die gisteren samen met een groot aantal andere prijswinnaars werd geëerd in de achterzaal van Café De Ster. Daar was gisteren het slotfeest na afloop van de laatste etappe van de Tour de France. Fotograaf Patrick ter Elst was erbij en zorgde ervoor dat we nu nog kunnen zeggen: “Gelukkig hebben we de foto’s nog…”

Gerelateerde berichten

  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Goorse Tourpoule morgen van start25 juni 2021 Goorse Tourpoule morgen van start Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch écht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Huijgen wint in laatste sprint zinderende Tourpoule20 september 2020 Huijgen wint in laatste sprint zinderende Tourpoule De Goorse Tourpoule is na een bloedstollende eindsprint gewonnen door Michiel Huijgen. Hij klom nipt over Marcel Brummelaar door de winst van Sam Bennett in de afsluitende etappe op de […]