Nieuwe dirigente voor volwassenen-ensemble ‘Allround’

Ria Degenkamp (foto) is de nieuwe dirigente van het volwassenen-ensemble ‘Allround’ van The Home of Talents. Ze neemt het stokje over van Annemarieke van der Ploeg. Vanaf morgen (23 september) begint Degenkamp die eens in de twee weken worden gegeven. Alle instrumentalisten uit De Hof en omstreken zijn welkom in De Reggehof, er wordt gerepeteerd van 20 tot 21 uur.

Allround is een ensemble voor volwassen muzikanten die graag eens in de twee weken in een ontspannen en educatieve sfeer gezamenlijk muziek willen maken. Alle instrumenten zijn in principe welkom, de enige voorwaarde is een evenwichtige verhouding tussen de instrumenten onderling.

Allround is ooit begonnen als accordeonorkest onder de bezielende leiding van Annemarieke van der Ploeg. Het repertoire is veelzijdig: van ’Biscaya’ tot wereldmuziek. meer info via www.homeoftalents.nl of tijdens de inloop-avond morgen vanaf 19.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof14 oktober 2020 Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof Het nieuwe Home of Talents (muziekschool) start na de herfstvakantie een nieuw ensemble voor leerlingen tot 18 jaar die naast de instrumentale lessen ook graag samen spelen. start Home of […]
  • Nieuw volwassenen-ensemble in Goor27 november 2017 Nieuw volwassenen-ensemble in Goor In het centrum van Goor start vanaf 10 januari een ensemble speciaal voor volwassenen, die het leuk vinden om samen muziek te maken. Het ensemble wordt begeleid […]
  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door29 augustus 2016 Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door Het uiterst succesvolle jubileumfeest van Goorsnieuws.nl dat vorig jaar 10 jaar bestond, krijgt een vervolg. Onder de titel 'Smidse Zomeravondparty' is er komende vrijdagavond de nodige […]