Vervanging riool Anjerstraat

Voor de oude Prins Constantijnschool zijn ze al bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de vervanging van het riool. Zo wordt het korte deel van de Anjerstraat onderworpen aan een behoorlijke metamorfose. Ook komt er een extra afvoer voor regenwater om wateroverlast in de wijk te voorkomen. De stoep en bestrating worden eveneens vernieuwd. Het college van B&W heeft het definitieve ontwerp vastgesteld.

Gerelateerde berichten

  • Gemeente pakt wateroverlast in Goor aan7 april 2015 Gemeente pakt wateroverlast in Goor aan De gemeente Hof van Twente laat aanpassingen doen aan het rioleringssysteem in de Kloosterlaan, Lintelerweg, Rozenstraat en Anjerstraat. Er is daar bij hevige regenval sprake van veel […]
  • Riool Leeuwerikstraat wordt nog lang niet vervangen17 oktober 2018 Riool Leeuwerikstraat wordt nog lang niet vervangen De gemeente Hof van Twente is niet van plan om het riool in de Leeuwerikstraat op korte termijn te gaan vervangen. In antwoorden op vragen van SP-er Frank Stevens zegt het College van […]
  • Goors riool moet snel gerepareerd worden16 juli 2015 Goors riool moet snel gerepareerd worden Het riool in Goor heeft snel onderhoud nodig. Dat stelt de Hof van Twente na een onderzoek. De ondergrondse afwatering is meerdere plekken ernstig beschadigd. Bij een uitgebreide inspectie […]
  • Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht5 augustus 2020 Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht De Goorse Lijsterstraat (foto) op De Whee is vanaf 17 augustus vijf weken afgesloten voor het saneren van alle voortuinen. Daarvan zijn er enkele vervuild met asbest maar preventief […]
  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]