Poes Snoes is vermist

Poes Snoes is vermist. Van haar is sinds zondagmiddag niets meer vernomen door haar baasjes. “Wij wonen aan de Deldensestraat in Goor en daar is ze dan ook voor het laatst gezien”, laten ze weten aan deze site. “Het is een lapjeskat en ze heeft een kattenbelletje om. Heeft u Snoes gezien? Neem dan contact op met: 06-30260356.”

Gerelateerde berichten

  • Gehoorapparaat verloren op Weversplein15 oktober 2020 Gehoorapparaat verloren op Weversplein In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een gehoorapparaat. Een der trouwe bezoekers van deze site is een apparaatje eerder deze week kwijtgeraakt op het Weversplein. Hebt u iets […]
  • Poes neemt weer de kuierlatten16 april 2012 Poes neemt weer de kuierlatten Het is niet voor het eerst dat onderstaande poes de lief en leed-pagina's van deze site heeft gehaald. Het beestje met de naam Ia (spreek uit ieja) is weer weggelopen bij haar eigenaresse […]
  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Poes Lola neemt hazenpad vanaf De Malberg17 augustus 2017 Poes Lola neemt hazenpad vanaf De Malberg Lola is een drie jaar oude gechipte en gesteriliseerde Poes. Ze is vanaf De Malberg vertrokken met onbekende bestemming en tot heden niet weer teruggekeerd. Ze houdt van gezelligheid, dus […]