Streep door Goorse Kwis

In verband met de ontwikkelingen rondom Covid-19 voelt de organisatie van de Goorse Kwis zich helaas genoodzaakt om de geplande Kwis op 24 oktober 2020 uit te stellen naar 16 oktober 2021. De liefhebbers hebben dus een jaar de tijd om zich optimaal te prepareren.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Kwis voor groepen in oktober22 maart 2020 Goorse Kwis voor groepen in oktober Op zaterdag 24 oktober 2020 wordt, ijs en wederdienende, voor de eerste keer de Goorse Kwis gehouden. Een groep Gorenaren uit alle geledingen van de plaatselijke bevolking heeft het […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Goorse Manouk op 16 september op tv in ‘Obese’31 augustus 2020 Goorse Manouk op 16 september op tv in ‘Obese’ Manouk Oosterveld is op woensdag 16 september te zien in het programma Obese op RTL4. De 23-jarige Goorse is een traject van een aantal maanden ingegaan waarin ze onder het toeziend oog […]
  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]