Beter doorrijden op de A1…

Het is voor automobilisten van en naar Goor vanaf vandaag een stuk comfortabeler te worden om via de snelweg richting het westen te rijden. Vanaf vandaag is de derde rijstrook, die is aangelegd tussen Rijssen en Twello, te gebruiken voor de weggebruikers waardoor het fileleed af zou moeten nemen. Tussen Twello en Deventer is de snelweg uitgebreid van drie naar vier rijstroken en vanaf Deventer van twee naar drie rijstroken, Er wordt ook gewerkt aan de wegverbreding op de A1 richting de Duitse grens. Die werkzaamheden moeten halverwege volgend jaar zijn afgerond.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren harder op snelweg A15 februari 2016 Gorenaren harder op snelweg A1 Gorenaren die vanaf het westen weer richting 't Twentse Haagje togen, mogen ook het laatste deel tot aan Goor nu 130 km/u rijden op de A1. Vandaag is op de snelweg de maximumsnelheid […]
  • Weg richting A1 drie weken afgesloten17 oktober 2016 Weg richting A1 drie weken afgesloten Gorenaren die in de komende weken de snelweg A1 op willen moeten dat doen via de N347 (S15). Automobilisten die gewend zijn om via Markelo en de N755 richting de snelweg te gaan kunnen […]
  • Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op19 december 2018 Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op Goorse automobilisten die regelmatig de snelweg A1 benutten moeten vanaf februari rekening houden met forse vertragingen door werkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft de planning voor de […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]