Lynn Tackaert maakt debuut als actrice

Lynn Tackaert gaat binnenkort haar debuut maken als actrice in de nieuwe serie Creator Camp van Nickolodeon. De 32-jarige Goorse, van Belgische komaf, spreekt al jaren stemmen instemmen in voor series van Disney-channel en Netflix, speelt in de nieuwe serie de rol van zanglerares Lesley. In Creator Camp worden vijf leerlingen toegelaten tot een exclusief talentenkamp waar de ze alles leren op het gebied zang, dans, acteren, editen en componeren. De serie is vanaf 26 oktober te zien op Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen.

Iedere week schuift een andere bekende Nederlander of Vlaming aan voor een gastrol in de serie. “Ik werk al jaren als stemactrice, maar ben eigenlijk opgeleid als allround actrice”, aldus Tackaert op de site van Shownieuws. “Ik ben super dankbaar dat ik nu deze kans krijg om mezelf ook als actrice te kunnen laten zien.

Gerelateerde berichten

  • Artiest BV van Lynn Tackaert failliet2 mei 2018 Artiest BV van Lynn Tackaert failliet Artiest BV is dezer week door de rechtbank failliet verklaard. Dit is het bedrijf van de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert. De 30-jarige Tackaert runde het bedrijf in Enschede […]
  • Goorse begint toneelschool in Enschede15 augustus 2017 Goorse begint toneelschool in Enschede Ze straalt na haar gedurfde sprong: Lynn Tackaert. De 29-jarige Goorse met Vlaamse roots is een dans-toneel-school begonnen in Enschede. Daar hoopt ze met Flynnlk, School of performing […]
  • Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool27 januari 2017 Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus 'Musical' op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die […]
  • Goorse figureert in Flikken Maastricht14 november 2014 Goorse figureert in Flikken Maastricht De Goorse Britt Spoelder is vanavond te zien in de populaire politieserie Flikken Maastricht. De jonge Goorse puber heeft een kleine rol als figurant en is even in beeld met een paarse […]
  • Even (bij)tanken… (5)5 april 2020 Even (bij)tanken… (5) Déze kiek in de nu al onvolprezen rubriek deed vrijdag misschien wat romantisch en kneuterig aan; het marcheren van het Poolse bataljon door de Middenstraat. Maar de bevrijding had ook […]