Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen”

De Goorse Stadslandbouw gaat morgen, tijdens Nationale Burendag, aan de slag met een renovatie van de entree. De overheidsinstelling nodigt iedereen uit om te helpen aan een groenere uitstraling van het onderkomen aan de Kerkstraat. De Stadslandbouw doet dat aanstaande zaterdag door ‘stapelmuurtjes’ te gaan metselen. “Onze grond bij de entree moest gesaneerd worden”, vertelt stadsboerin Ina van de Riet. “Met alle tegels die eruit zijn gehaald, gaan we nu stapelmuurtjes maken. Samen stapelen en metselen.”

Van de Riet hoopt op een gezellige dag. “Iedereen is welkom”, geeft ze aan. Belangrijk is dat mensen zich aanmelden. “Wij zorgen dan voor handschoenen”, aldus Van de Riet. Aanmelden kan nog altijd, via: info@nullstadslandbouw.nl.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?14 augustus 2019 Wie wordt de beste buurman of buurvrouw? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil […]
  • Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’22 september 2018 Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’ Tonny Uwland-Maas is vandaag gekroond tot de 'Beste Buur' van de gemeente Hof van Twente. De 78-jarige Goorse werd verrast door een bezoek van burgemeester Nauta die haar kwam bezoeken […]
  • Hop oogsten tijdens Burendag25 september 2019 Hop oogsten tijdens Burendag Bierliefhebbers en hobbybrouwers kunnen komende zaterdag komen helpen met de hopoogst uit de zogenoemde 'hopkathedraal' op het voormalige zwembadterrein op de hoek […]
  • Burendag op ’t Gijmink22 september 2017 Burendag op ’t Gijmink De jaarlijkse landelijke Burendag krijgt extra aandacht en cachet op ’t Gijmink. Op het plein van de Gijminkschool is er komende zondag een braderie, het Rad van Fortuin en allerlei […]
  • Eetbare groenbakken in Goors stadshart geplaatst25 juli 2017 Eetbare groenbakken in Goors stadshart geplaatst Medewerkers van Gildebor hebben vanmorgen drie grote ronde bakken met 'eetbaar groen' in het Goorse centrum geplaatst. In de bakken worden allerlei gewassen verbouwd die elke dinsdag […]