Brandweer rukt uit na kortsluiting

De Goorse brandweer kreeg vanmiddag een brandmelding vanuit de van Eedenstraat op De Whee. Daar bleek in een woning kortsluiting te zijn ontstaan in een transformator van een bubbelsysteem in een ligbad. Doordat de brandweerlieden snel ter plaatse waren kon de schade beperkt blijven tot een kapotte transformator. Nadat alles is veilig gesteld kon de brandweer richting de kazerne.

Gerelateerde berichten

  • Brandje in wasruimte snel geblust30 april 2015 Brandje in wasruimte snel geblust In een woning aan de Gondalaan werd een beginnende brand in een wasruimte snel geblust dankzij te hulp geschoten buurtbewoners. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd, maar kon al […]
  • Vrouw gewond na val van fiets21 juni 2018 Vrouw gewond na val van fiets In de Goorse Van Eedenstraat is vanmiddag een vrouw gewond geraakt toen ze van haar fiets viel. Volgens omstanders is ze onderuit gegaan toen ze over een tennisbal fietste die over straat […]
  • Coniferenhaag in brand31 december 2019 Coniferenhaag in brand Aan de Goorse van Enscestraat is gisteravond laat een aantal coniferen in vlammen op gegaan. De haag is vermoedelijk in brand gevlogen na het aansteken van vuurwerk. De brandweer was snel […]
  • Oei, handrem vergeten…8 juni 2018 Oei, handrem vergeten… Een moment van onoplettendheid vanmorgen bij een automobilist vanmorgen bij de Goorse haven. Daar werd na het parkeren de handrem vergeten waarna de auto richting het water rolde. De wagen […]
  • Geen popcorn maar brandweer…17 september 2020 Geen popcorn maar brandweer… Het was even schrikken voor de bewoners van de Stichting Aveleijn in Huize Heeckeren gisteravond. Het had een avondje gezellig popcorn maken moeten zijn. maar het werd een bezoekje van de […]