Corona-besmetting op De Waerdenborch

Een leerling van de Waerdenborch is positief getest op het Corona-virus. De leerling zit in 5 Havo dat de lessen volgt op de locatie in Holten. Daar zitten ook veel Goorse leerlingen. De betreffende leerling is tijdens de besmettelijke periode op school geweest waardoor er bron- en contactonderzoek wordt gedaan. Wie intensief contact met de besmette leerling heeft gehad wordt dringend geadviseerd zich te laten testen. de directie van De Waerdenborch heeft de ouders van alle leerlingen inmiddels via een e-mail op de hoogte gebracht van de Corona-besmetting. Met de besmette leerling gaat het volgens de schoolleiding ‘naar omstandigheden’ goed.

Gerelateerde berichten

  • Tekenpraktijk geopend in Goor4 april 2011 Tekenpraktijk geopend in Goor In Goor is een praktijk geopend voor intuïtief tekenen en schilderen. Je kunt in tekenpraktijk Maresch aan de Van Hoevellstraat cursussen en workshops volgen. De cursussen vinden plaats in […]
  • Onzichtbare honden tijdens Big Band Festival6 april 2012 Onzichtbare honden tijdens Big Band Festival De Hondenuitlaatservice Hof van Twente heeft een grote verrassing in petto tijdens het Big Band Festival (foto), op Tweede Paasdag in het Goorse centrum. Met medewerking van vele […]
  • Ware horrornacht voor Anne Jansen5 mei 2014 Ware horrornacht voor Anne Jansen Afgelopen weekend was Anne Jansen het middelpunt van een waar griezelfeest. Later deze maand viert de Goorse haar 18e verjaardag, nu heeft ze ter ere daarvan alvast een groot horrorfeest […]
  • Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek6 augustus 2017 Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek Een bijzondere actie van de lokale hermandad via de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Er wordt aangeboden om een dienst mee te lopen met de dienders na de vakantie. Wie kans […]
  • Olympia slaat ook Swift met 7-3 van tafel8 maart 2010 Olympia slaat ook Swift met 7-3 van tafel De tafeltennisers van Olympia lijken inmiddels patent te hebben op een 7-3 overwinning. De Goorse ploeg won gisteren in Deventer, tegen Swift 2, voor de derde keer op rij met een marge van […]