KWF-donatie bij Jumbo

Met ingang van 1 oktober kunnen klanten bij Jumbo Goor gedurende de hele maand oktober hun statiegeld doneren aan KWF Kankerbestrijding. Doneren kan eenvoudig door bij het inleveren van statiegeldflessen op de doneerknop te drukken. Begin november zal de opbrengst bekend worden gemaakt en overhandigd worden aan KWF Kankerbestrijding. 

Gerelateerde berichten

  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • 126 euro statiegeld voor het KWF15 november 2020 126 euro statiegeld voor het KWF De KWF-afdeling in Goor is weer content met de opbrengst, welke het heeft mogen ontvangen van de inwoners van Goor. In de winkel van Jumbo konden klanten hun statiegeld in een bus […]
  • KWF-collecte levert ruim 5500 euro op2 oktober 2018 KWF-collecte levert ruim 5500 euro op De collecte voor KWF Kankerbestrijding, die is gehouden van 1 tot en met 8 september heeft in Goor € 5.032,26 opgebracht. Daarnaast hebben de winkelbusjes 501,35 euro opgebracht. In totaal […]
  • Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo27 augustus 2016 Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo Een vrachtwagen, die vanaf de losplaats aan de achterzijde van de Jumbo-supermarkt weg wilde rijden ramde daarbij een witte Peugot 307. De chauffeuse zag aan het begin van de […]
  • Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht14 mei 2020 Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht Als het geen papier is of glaswerk, dan is het wel een stort van oude kleding. De bewoners rondom de Jumbo zijn het meer dan beu. Deze week is dan ook een klacht ingediend bij de gemeente […]