Inwonersdag en Truckrun gaan niet door

Door de nieuwe Corona-maatregelen die gisteren zijn afgekondigd gaan twee lokale evenementen komende zaterdag niet door. Zo is de ‘Nieuwe inwonersdag’ in het gemeentehuis gecancelled en gaat ook de Truckrun voor mensen met beperking niet door. Voor nieuw ingezetenen van de Hof van Twente was er een kennismakingsochtend gepland alsmede stadswandelingen. Daarnaast zou ook een grote stoet van truckers door de kernen in de Hof rijden tijdens de derde Truckrun die in Markelo zou starten. Volgens de beide organisaties is het lastig om de activiteiten toch door te laten gaan en tegelijk de geldende restricties te handhaven. Beide evenementen zijn verplaatst naar volgend jaar.

Gerelateerde berichten

  • GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona18 maart 2022 GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona Het competitieduel GFC-SV Rijssen dat morgen (zaterdag) zou worden afgewerkt op sportpark Heeckeren, gaat niet door. Er zijn een aantal coronagevallen in de selectie van GFC-trainer […]
  • Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door27 november 2021 Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door De Goorse wintermarkt, die gepland stond voor de derde zaterdag in december, gaat niet door. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen die gisteren zijn afgekondigd. Ondanks […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’3 oktober 2021 Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’ Ruim 100 nieuwe inwoners werden gisteren tijdens de inwonersdag welkom geheten door burgemeester Ellen Nauta. In een volle raadzaal van het gemeentehuis in Goor, kregen de genodigden in […]
  • Honderd coronaboetes in de Hof, aantal besmettingen stabiliseert13 april 2021 Honderd coronaboetes in de Hof, aantal besmettingen stabiliseert In de gemeente Hof van Twente zijn in het afgelopen jaar 100 coronaboetes uitgedeeld. Dat blijkt uit cijfers van RTV Oost. Naast de boetes werden er 39 waarschuwingen gegeven voor het […]