Na vijftig jaar Stoevelaar met pensioen

Een unieke prestatie van een iconische medewerkster. Maar vanaf vandaag is Janneke Reilink van De Stoevelaar met pensioen. Al sinds de oprichting van het verzorgingshuis, bijna vijftig jaar geleden, was ze actief voor De Stoevelaar. Door de corona-sores krijgt ze niet het passende afscheid was ze verdiend, maar toch werd ze nog in het zonnetje gezet door haar collega. Ze werd opgehaald in een Kever-cabrio en werd ook in een persoonlijk schrijven door haar manager met veel liefde uitgezwaaid.

Gerelateerde berichten

  • De Stoevelaar zoekt groene vrijwilligers22 oktober 2020 De Stoevelaar zoekt groene vrijwilligers Carintreggeland Huis De Stoevelaar is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat onder andere uit een moestuin, bloementuin, […]
  • Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar13 mei 2019 Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. […]
  • NL Doet in de Stoevelaar9 maart 2020 NL Doet in de Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis de Stoevelaar wordt zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de handen gestoken in het kader van NL Doet. Zo zal een aantal leden van […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar12 maart 2019 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en […]