Leegstaande winkelpanden als etalage voor ondernemers…

De nieuwe stichting BIZ centrum Goor is een initiatief gestart om de etalages van de leegstaande panden in het stadshart te vullen met reclame van andere Goorse bedrijven die buiten het centrum gesitueerd zijn. Zo is de etalage van het pand naast de Primera al gevuld met de presentatie van de overkappingen van PUUR Standbouw en Houthandel RTT (foto). Daarnaast wordt een tweede etalage op korte termijn gevuld door fietsenzaak Profile Reiners. De bedoeling is om de etalages stijlvol in te richten zodat het idee van een leegstaand pand daarmee voor het oog verdwijnt. De stichting wil nog meer pandeigenaren én ondernemers bij brengen om op deze manier een centrum een ‘vriendelijker’ gezicht te geven dat aantrekkelijker wordt voor het publiek én winkeliers die zich in Goor willen vestigen. Wie interesse heeft kan mailen met info@nullstichtingbizcentrumgoor.nl.

Gerelateerde berichten