Leegstaande winkelpanden als etalage voor ondernemers…

De nieuwe stichting BIZ centrum Goor is een initiatief gestart om de etalages van de leegstaande panden in het stadshart te vullen met reclame van andere Goorse bedrijven die buiten het centrum gesitueerd zijn. Zo is de etalage van het pand naast de Primera al gevuld met de presentatie van de overkappingen van PUUR Standbouw en Houthandel RTT (foto). Daarnaast wordt een tweede etalage op korte termijn gevuld door fietsenzaak Profile Reiners. De bedoeling is om de etalages stijlvol in te richten zodat het idee van een leegstaand pand daarmee voor het oog verdwijnt. De stichting wil nog meer pandeigenaren én ondernemers bij brengen om op deze manier een centrum een ‘vriendelijker’ gezicht te geven dat aantrekkelijker wordt voor het publiek én winkeliers die zich in Goor willen vestigen. Wie interesse heeft kan mailen met info@nullstichtingbizcentrumgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • ‘Laatste Lood(t)jes-actie’ Goorse ondernemers16 februari 2021 ‘Laatste Lood(t)jes-actie’ Goorse ondernemers Er start morgen een prijzen-actie waarbij er loten worden verkregen bij aankopen bij Goorse ondernemers. De stichting BIZ van de Goorse ondernemersvereniging Goor Collectief heet de actie […]
  • Goorse kerstclip van ondernemers online9 december 2020 Goorse kerstclip van ondernemers online Een heuse Goorse kerstclip als hart onder de riem in deze zware Corona-tijden De Goorse Marriët de Beer kwamn op dit idee om daarmee het saamhorigheidsgevoel te versterken. Samen met […]
  • Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor3 maart 2020 Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor Het centrum van Goor wordt een Bedrijven Investerings Zone. Ondernemers en eigenaren van leegstaande panden in Goor konden hierover afgelopen weken stemmen. Deze stemmen zijn op dinsdag 3 […]
  • Leegstand in centrum nog te groot6 februari 2020 Leegstand in centrum nog te groot De leegstand in het Goorse stadshart is nog te groot en verdient nog steeds alle aandacht. Dat staat te lezen in een raadsbrief van de gemeente Hof van Twente. Van de 84 panden staan er […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]