Leegstaande winkelpanden als etalage voor ondernemers…

De nieuwe stichting BIZ centrum Goor is een initiatief gestart om de etalages van de leegstaande panden in het stadshart te vullen met reclame van andere Goorse bedrijven die buiten het centrum gesitueerd zijn. Zo is de etalage van het pand naast de Primera al gevuld met de presentatie van de overkappingen van PUUR Standbouw en Houthandel RTT (foto). Daarnaast wordt een tweede etalage op korte termijn gevuld door fietsenzaak Profile Reiners. De bedoeling is om de etalages stijlvol in te richten zodat het idee van een leegstaand pand daarmee voor het oog verdwijnt. De stichting wil nog meer pandeigenaren én ondernemers bij brengen om op deze manier een centrum een ‘vriendelijker’ gezicht te geven dat aantrekkelijker wordt voor het publiek én winkeliers die zich in Goor willen vestigen. Wie interesse heeft kan mailen met info@nullstichtingbizcentrumgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone7 maart 2018 Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone Het centrum van Goor wordt geen zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ). Een allesbepalende stemming onder de gebruikers en de eigenaren van panden in het stadshart leverde niet de […]
  • Centrum wordt Bedrijfs Investerings Zone19 oktober 2017 Centrum wordt Bedrijfs Investerings Zone Ondernemersvereniging Goor Collectief en de gemeente Hof van Twente willen samen van het Goorse centrum een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone maken. Zo'n BIZ biedt ondernemers de […]
  • Dinsdag beslist raad over Goorse Bedrijfs Investering Zone16 december 2017 Dinsdag beslist raad over Goorse Bedrijfs Investering Zone De gemeenteraad neemt komende dinsdag tijdens de raadsvergadering een beslissing over het voornemen om van het Goorse centrum een zogenoemde Bedrijfsinvestering-zone te maken. Daarover […]
  • Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor3 maart 2020 Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor Het centrum van Goor wordt een Bedrijven Investerings Zone. Ondernemers en eigenaren van leegstaande panden in Goor konden hierover afgelopen weken stemmen. Deze stemmen zijn op dinsdag 3 […]