Goorsnieuws zaterdagmorgen even uit de lucht

De site Goorsnieuws.nl is morgenvroeg enkele uren uit de lucht vanwege technisch onderhoud. Er worden diverse upgrades uitgevoerd om de bereikbaarheid en de leesbaarheid nog meer te verbeteren. De verwachting is dat de nieuwssite ‘voor en door Goor’ vanaf het middaguur weer in volle glorie te bewonderen. Bij deze de excuses voor het helaas noodzakelijke ongemak.

Gerelateerde berichten

  • Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE)17 maart 2020 Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE) De nieuwssite Goorsnieuws.nl is vandaag ongeveer twee uur uit de lucht. Dit door werkzaamheden en updates die door de webmaster gedaan moeten worden. Daardoor is de site tussen 09:00 uur […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media24 oktober 2015 Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media Goorsnieuws.nl viert dit jaar het tweede lustrum als onafhankelijke lokale nieuwssite en heeft in de loop der jaren een fikse groei mee mogen maken. Dat is de laatste jaren ook zo op […]
  • De Goorse Groene Gekte…18 juli 2021 De Goorse Groene Gekte… Het zal een spontaan idee zijn geweest van één van de inwoners die zich op zijn zachtst gezegd verbaasd over het welig tierende onkruid in het Goorse en het blijkt direct een lokale […]
  • Een voorspoedig en gezond 2021 !1 januari 2021 Een voorspoedig en gezond 2021 ! Alle medewerkers van Goorsnieuws.nl wensen alle lezers en adverteerders een voorspoedig, gezond en Corona-vrij 2021 toe ! Ook in het nieuwe jaar zijn wij er met het laatste nieuws als […]