IJsjes voor Doors Wide Open

In de categorie ‘De zomer is voorbij maar de warmte nog niet’ werden de medewerkers van Doors Wide Open vanmiddag bij ’t Proathuus in het Goorse centrum verrast door Bennie Pril van Witgoed Habbekrats. Hij bracht een grote ijscokar met zo’n 300 diverse ijsjes die door de stichting verkocht kunnen worden om daarmee weer de minder bedeelden in Goor en omgeving te kunnen steunen. De kar met de koude lekkernijtjes werden met grote dank aanvaard door Doors Wide Open-voorman Seine Braakman.

Bennie Pril (l) en Seine Braakman (r)

Gerelateerde berichten

  • ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine24 maart 2021 ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine Zeker nu de lock down-maatregelen wederom zijn verlengd denkt Voedselbank Seine dat het nodig is om voedselpakketten 'preventief' te gaan verstrekken om daarmee bij te dragen aan het […]
  • Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis29 december 2020 Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis Er zijn morgen en overmorgen extra uitzendingen vanuit het Glazen Huis in het Praothuus centrum van Goor. Dit om het bedrag voor horeca, cultuur en sport nog wat op te hogen. Er is tot nu […]
  • Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door18 december 2020 Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door De uitzendingen vanuit het Glazen Huis in 't Proathuus in Goor, gaan vanaf zaterdag gewoon door. Ondanks de instelling van een harde lockdown die deze week van kracht werd, denkt de […]
  • Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis4 december 2020 Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis Het Glazenhuis vanuit het Proathuus wordt er één zonder toegang voor het publiek. De activiteiten en interactieve uitzendingen zijn, vanwege Corona, alleen online te volgen vanaf 19 […]
  • Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie20 november 2020 Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie Tijdens de Glazenhuis in de week voor kerst, organiseert het organiserende Hof in actie- comité een talentenjacht voor kinderen uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Kinderen […]