Hector geen partij voor Sportclub Markelo

De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer op de pijnbank en besliste met de puntgave hattrick daarmee al vroegtijdig de wedstrijd. Na de flitsende start van Markelo zakte het duel enigszins in al waren er wel nog een aantal kansen voor de bezoekers. Hector kwam er mondjesmaat uit en kwam slechts een enkele keer tot een mogelijkheid in het eerste bedrijf.

In de tweede helft kwam de wedstrijd wat traag op gang maar kwamen er toch weer kansen voor Markelo voor onder meer Schippers en Warmelink en het was aan de jonge Hector-doelman Koen Eekhout te danken dat Markelo de score niet kon uitbouwen. Na 26 minuten kwam Hector enigszins terug in de wedstrijd toen Joeri Wenderman voor de 1-3 tekende. De opleving was echter van korte duur want in het laatste kwart van de wedstrijd kon Markelo de wedstrijd simpel uitspelen en zelfs nog een keer tot scoren komen. Ruben Wagenaar tekende met de 1-4 voor het slotakkoord van de Hofderby die zonder publiek werd gespeeld en live te zien was via Hofstreek TV.