Hector geen partij voor Sportclub Markelo

De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer op de pijnbank en besliste met de puntgave hattrick daarmee al vroegtijdig de wedstrijd. Na de flitsende start van Markelo zakte het duel enigszins in al waren er wel nog een aantal kansen voor de bezoekers. Hector kwam er mondjesmaat uit en kwam slechts een enkele keer tot een mogelijkheid in het eerste bedrijf.

In de tweede helft kwam de wedstrijd wat traag op gang maar kwamen er toch weer kansen voor Markelo voor onder meer Schippers en Warmelink en het was aan de jonge Hector-doelman Koen Eekhout te danken dat Markelo de score niet kon uitbouwen. Na 26 minuten kwam Hector enigszins terug in de wedstrijd toen Joeri Wenderman voor de 1-3 tekende. De opleving was echter van korte duur want in het laatste kwart van de wedstrijd kon Markelo de wedstrijd simpel uitspelen en zelfs nog een keer tot scoren komen. Ruben Wagenaar tekende met de 1-4 voor het slotakkoord van de Hofderby die zonder publiek werd gespeeld en live te zien was via Hofstreek TV.

Gerelateerde berichten

  • Goorse derby eindigt onbeslist: 1-18 december 2019 Goorse derby eindigt onbeslist: 1-1 De Goorse stadsderby tussen vv Twenthe en SV Hector is vanmiddag geĆ«indigd in een 1-1 gelijkspel. Bij rust leidde Twenthe met 1-0 door een goal van Stijn Jeurlink. In de tweede helft […]
  • Hector-Markelo terug te kijken via site Hofstreek Omroep6 oktober 2020 Hector-Markelo terug te kijken via site Hofstreek Omroep De Hofderby van afgelopen zondag, 4 oktober, in de 4e klasse B van het zondag-amateurvoetbal tussen SV Hector tegen Sportclub Markelo is terug te zien via de website van de lokale omroep. […]
  • Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo8 maart 2020 Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een […]
  • Hector-Markelo live op Hofstreek TV en internet2 oktober 2020 Hector-Markelo live op Hofstreek TV en internet De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo wordt komende zondagmiddag live uitgezonden door de lokale zender Hofstreek TV. Het duel in de vierde klasse B van het […]
  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]