Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar

Het is een droom die uitkomt voor de 8-jarige Puck Ligtenbarg uit Goor. Hij krijgt binnenkort een turnclinic van niemand minder dan zijn grote voorbeeld Epke Zonderland. De jonge talentvolle Goorse turner deed vanochtend in een radio-uitzending op Radio 538 met succes mee aan een belspel waarin geraden moest worden of in dit geval presentator en nieuwslezer Roelof Hemmen de doelstelling van 10.000 stappen op een dag had gehaald. Puck Ligtenbarg was de tweede op de lijn en hoorde zijn voorganger het verkeerde antwoord (ja) geven. Daarna was het voor hem een koud kunstje om de prijs in de wacht te slepen door de zeggen dat het Hemmen niet gelukt was.

Puck Ligtenbarg krijgt naast de ‘ontbijtclinic’ met Zonderland ook een zogenoemd Campina Sterke Start Ontbijtpakket en een Garmin smartwatch van de radiomakers.

De prijs komt in dit geval precies bij de juiste persoon terecht. Puck Ligtenbarg is een turntalent dat 10 uur in de week traint. Naast de trainingen bij het Goorse Excelsior is hij ook actief bij SV Twello. Wanneer hij aan de slag gaat met Olympisch- en wereldkampioen Epke Zonderland wordt binnenkort duidelijk. Voor Puck kan dat niet snel genoeg zijn…