Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar

Het is een droom die uitkomt voor de 8-jarige Puck Ligtenbarg uit Goor. Hij krijgt binnenkort een turnclinic van niemand minder dan zijn grote voorbeeld Epke Zonderland. De jonge talentvolle Goorse turner deed vanochtend in een radio-uitzending op Radio 538 met succes mee aan een belspel waarin geraden moest worden of in dit geval presentator en nieuwslezer Roelof Hemmen de doelstelling van 10.000 stappen op een dag had gehaald. Puck Ligtenbarg was de tweede op de lijn en hoorde zijn voorganger het verkeerde antwoord (ja) geven. Daarna was het voor hem een koud kunstje om de prijs in de wacht te slepen door de zeggen dat het Hemmen niet gelukt was.

Puck Ligtenbarg krijgt naast de ‘ontbijtclinic’ met Zonderland ook een zogenoemd Campina Sterke Start Ontbijtpakket en een Garmin smartwatch van de radiomakers.

De prijs komt in dit geval precies bij de juiste persoon terecht. Puck Ligtenbarg is een turntalent dat 10 uur in de week traint. Naast de trainingen bij het Goorse Excelsior is hij ook actief bij SV Twello. Wanneer hij aan de slag gaat met Olympisch- en wereldkampioen Epke Zonderland wordt binnenkort duidelijk. Voor Puck kan dat niet snel genoeg zijn…

Gerelateerde berichten

  • Na lang wachten eindelijk les van de grote meester…15 september 2021 Na lang wachten eindelijk les van de grote meester… Hij heeft er bijna een jaar op moeten wachten maar gisteren was het dan eindelijk zover. Het Goorse turntalent Puck Ligtenbarg kreeg gisteren een turnclinic van voormalig Olympisch […]
  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]
  • Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen10 juli 2020 Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen Bouwbedrijf Haafkes gaat in Heerenveen een exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters bouwen. Daarvoor heeft het Goorse bouwbedrijf, samen met Sportstad Heerenveen en VanPanhuis […]
  • GV Excelsior start nieuwe seizoen5 september 2016 GV Excelsior start nieuwe seizoen Bij gymnastiekvereniging Excelsior zijn ze nog in de wolken over de prestaties van afgelopen seizoen met diverse nationale en regionale overwinningen. Toch moet bij hen ook de focus op het […]
  • Turntalent Suuz Vrielink klimt richting vaderlandse top28 juni 2016 Turntalent Suuz Vrielink klimt richting vaderlandse top Ze begon haar carrière bij Excelsior in Goor en vervolgde die later in de derde divisie bij het Enterse Raduga. Inmiddels is de negenjarige Suuz Vrielink langzaam aan het doorbreken bij de […]