Dynamiek legt alle volleybalactiviteiten stil

Volleybalvereniging Dynamiek legt voorlopig alle activiteiten stil in de strijd om het corona-virus zo goed als mogelijk in te dammen. “Het was een lastig besluit”, legt het bestuur uit in een verklaring op Facebook. “Maar wij hebben als bestuur vanavond toch besloten om voorlopig de trainingen en wedstrijden niet meer te spelen. Gezien de hoog oplopende aantallen in Nederland, maar ook in de Hof, willen we voorkomen dat we binnen Dynamiek ook besmettingen krijgen en verspreiden op dit soort avonden.” Ze vragen de leden om begrip en vinden het jammer om dit besluit te nemen. De beslissing is overigens voor onbepaalde tijd.

Gerelateerde berichten

  • Gratis instuif volleybalvereniging Dynamiek27 mei 2021 Gratis instuif volleybalvereniging Dynamiek Om kennis te maken met sport wordt op zaterdag 5 en 12 juni (van 9.00 tot en met 11.00 uur) weer een instuif georganiseerd door volleybalvereniging Dynamiek. Alle kinderen tussen de 6 en […]
  • Dynamiekleden in het nieuw9 september 2020 Dynamiekleden in het nieuw Dynamiek heeft de jeugdleden in het nieuw gestoken en zij zijn derhalve klaar voor het nieuwe seizoen. De nieuwe trainingsoutfits zijn mede bekostigd door het bestuur en de leden zelf. In […]
  • Volleybalnestor Kees Jansen overleden19 maart 2020 Volleybalnestor Kees Jansen overleden Hij was één van de meest iconische figuren in de vaderlandse volleybalwereld en trainde diverse topteams op zijn eigen karakteristieke wijze. Gorenaar Kees Jansen was tot voor kort nog […]
  • Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek24 december 2019 Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek Volleybalvereniging Dynamiek is de eerste competitiehelft afgesloten met twee kampioensteams. De jongste meiden van CMV Niveau 2 werden op hun trainingsavond in Sporthal de Mossendam […]
  • Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal4 december 2019 Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal Net zoals vorig jaar wordt er door volleybalvereniging Dynamiek het scholentoernooi georganiseerd in de kerstvakantie. Dat gebeurt in Sporthal De Mossendam op vrijdag 3 januari […]