‘Welkom in Swaffelo’

Welkom in Swaffelo, groeten Kobus. Herensociëteit Kobes dus, die verantwoordelijk is voor de naamsveranding. De tekst stond geprent op een banier dat achter een vliegtuig zweefde, die vanmiddag over Goor vloog. Het leidde tot koddige reacties van de Goorse menigte, die het vliegtuigje opmerkte vlak voor de kinderoptocht. De Goorse bevolking kon lachen om de schunnige tekst, die als een vervolg op de naamswijziging dient. Ook op buitenlandse sites is de naamsverandering niet onopgemerkt gebleven, Swaffelo wordt vertaald als ´Dickslaptown´.

 
 
De grappenmakers achter de naamsverandering, Herensociëteit Kobes.

Gerelateerde berichten

  • Goorse telefoonwinkels in provinciale top 3 ‘Winkelier van het jaar’5 juli 2019 Goorse telefoonwinkels in provinciale top 3 ‘Winkelier van het jaar’ All4GSM van Adel Ali is de Overijsselse winnaar geworden van de jaarlijkse 'Winkelier van het jaar verkiezing'. Hij vergaarde, middels diverse acties, 1352 stemmen. ET Phonehome van Erkan […]
  • Jumbo in actie tegen melkpoederdiefstal19 september 2014 Jumbo in actie tegen melkpoederdiefstal Een actie tegen een opmerkelijke roofreeks: bij de Jumbo is de melkpoeder van Nutrilon namelijk alleen nog te krijgen via de informatiebalie. In het winkelschap blijkt de babyvoeding niet […]
  • De witte panden zijn verdwenen…11 januari 2018 De witte panden zijn verdwenen… Na vandaag is er dan echt niets meer over van de witte panden in de Hengevelderstraat tegenover de Petrus en Pauluskerk. De slopershamer heeft zijn werk gedaan en daarmee is weer een […]
  • Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update)4 september 2012 Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update) In de categorie vermiste artikelen vandaag een fiets. “In de nacht van zaterdag op zondag is mijn fiets gestolen. Ik had deze geplaatst bij de overdekte fietsenstalling achter De Reggehof […]
  • EHBO: M’n lust en m’n leven…25 oktober 2016 EHBO: M’n lust en m’n leven… Binnenkort mag ik weer. Mijn grootste hobby. De jaarlijkse herhalingsles van de EHBO. Het is een grote eer om dat diploma te hebben en het staat ook redelijk goed op je cv. Ik heb geen […]