Gala Waerdenborch levert 700 euro op

De Waerdenborch in Goor zet zich de hele week in voor KWF Kankerbestrijding. Dinsdagavond gingen 200 leerlingen bij Dancemasters Reiners de dansvloer op tijdens het spetterende Dance4life-gala. De galakleding en schoenen zat voor sommigen wellicht een beetje onwennig, maar het plezier deed alle ongemakken verdwijnen. Vanaf binnenkomst tot 23.00 uur stond de dansvloer vol. Gedurende de avond werden er enkele demonstraties door de dansschool, die de zaal kosteloos ter beschikking stelde, gegeven. De kaartverkoop leverde maar liefst 700 euro op, wat volledig naar het KWF gaat.

galawaerdenborch

Gerelateerde berichten

  • Triatleten klaar voor de start3 juni 2011 Triatleten klaar voor de start De bijna dertig triatleten van TriathlonTeam Sportfit & Fysio van Wijnen zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Hun kleding is dit jaar uitgebreid met een runningjack in dezelfde opmaak als […]
  • Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester26 oktober 2021 Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in de Goorse haven gaat dit jaar wel door. Op zondag 14 november zal de Goedheiligman met zijn gevolg rond de klok van 13:00 uur de Goorse […]
  • Extra concert In Between18 december 2018 Extra concert In Between Het koor In Between uit Goor organiseert op zondag 23 december in samenwerking met het professionele ensembleIl Canto di Rame een bijzonder Kerstconcertin een extra sfeervol verlichte […]
  • AV Goor organiseert Bovenbergcross25 februari 2010 AV Goor organiseert Bovenbergcross Zaterdag 27 februari is de Bovenberg weer het decor van de laatste wedstrijd in het TIB Finishing Crosscircuit. AV Goor '75 organiseert dan voor de derde keer de Bovenbergcrossloop op het […]
  • Raats schittert op prestigieuze juwelenbeurs29 augustus 2019 Raats schittert op prestigieuze juwelenbeurs Een unieke uitverkiezing voor de Goorse goudsmid Dieuwke Raats. Ze is door de organisatie van de prestigieuze juwelenbeurs Artistar Jewels gevraagd om twee van haar werken te presenteren […]