Fietstochten met gids Mengerink door Goor

Het Goors Historisch Museum gaat samen met Hofmarketing fietstochten organiseren in en om Goor onder leiding van gids Arjen Mengerink (fot)_. De Gorenaar is naast begenadigd weerman ook fervent fietser met een grote kennis van de hotspots van Goor en omstreken. Er is een route uitgestippeld van ongeveer 20 kilometer met twee of drie stops onderweg. De tochten zijn volgende week woensdag de 14e oktober en een week later op 21 oktober en beginnen om 14:00 uur vanaf het museum aan de Stationslaan.

Vandaar uit gaat het door Goor maar ook richting Diepenheim waar onder meer landgoed ’t Weldam en De Watermolen zal worden aangedaan. Reserveren kan telefonisch via 0547-263519 of per e-mail: goormuseum@nullkpnmail.nl. Een fietstocht gaat door met minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers. De kosten zijn €6,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen.

Gerelateerde berichten

  • Museum gesloten en fietstochten verplaatst15 oktober 2020 Museum gesloten en fietstochten verplaatst Het Goors Historisch Museum blijft in ieder geval tot en met 31 oktober gesloten. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen om het Corona-virus in te dammen. Het bestuur van de […]
  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Hof van Twente stopt met gemeentegids23 april 2015 Hof van Twente stopt met gemeentegids De gemeentegids die jaarlijks huis aan huis werd bezorgd en ook digitaal te raadplegen was, is ter ziele. Het college van B&W heeft besloten om geen gids meer uit te geven en daarmee […]
  • Arjen Mengerink in Portret2 mei 2017 Arjen Mengerink in Portret Hofstreek FM stelt zondag in het programma Portret postbede Arjen Mengerink centraal. Hij is in Goor en omgeving bekend als postbode en hij maakt tevens deel uit van het bestuur van […]
  • Gemeentegids op de mat en online9 oktober 2014 Gemeentegids op de mat en online De gemeente Hof van Twente heeft de nieuwe gemeentegids in Goor en omgeving huis aan huis laten bezorgen. Daarin staan naast de informatie over het college en de raadsleden ook […]