Fietstochten met gids Mengerink door Goor

Het Goors Historisch Museum gaat samen met Hofmarketing fietstochten organiseren in en om Goor onder leiding van gids Arjen Mengerink (fot)_. De Gorenaar is naast begenadigd weerman ook fervent fietser met een grote kennis van de hotspots van Goor en omstreken. Er is een route uitgestippeld van ongeveer 20 kilometer met twee of drie stops onderweg. De tochten zijn volgende week woensdag de 14e oktober en een week later op 21 oktober en beginnen om 14:00 uur vanaf het museum aan de Stationslaan.

Vandaar uit gaat het door Goor maar ook richting Diepenheim waar onder meer landgoed ’t Weldam en De Watermolen zal worden aangedaan. Reserveren kan telefonisch via 0547-263519 of per e-mail: goormuseum@nullkpnmail.nl. Een fietstocht gaat door met minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers. De kosten zijn €6,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen.

Gerelateerde berichten

  • Museum gesloten en fietstochten verplaatst15 oktober 2020 Museum gesloten en fietstochten verplaatst Het Goors Historisch Museum blijft in ieder geval tot en met 31 oktober gesloten. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen om het Corona-virus in te dammen. Het bestuur van de […]
  • “Licht hebben we, nu de ballen nog”15 november 2021 “Licht hebben we, nu de ballen nog” Op gezette tijden pakt natuurfotograaf Eric Effing zijn camera's om het prachtige natuurschoon in en rondom Goor in beeld te vatten. Een spontane Kerst op de tennisbaan. "Deze prachtige […]
  • Weefontmoeting in Goors Historisch Museum4 oktober 2021 Weefontmoeting in Goors Historisch Museum Tijdens de week van de Weefontmoeting is op komende vrijdag en zaterdag het Goors Historisch Museum doorlopend geopend van 10.00-16.30 uur. Daar zijn de weefsters van weefkring ‘Weverke’, […]
  • Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten27 september 2021 Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten Na de afgelasting van vorig jaar gaat de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse dit jaar wel door. Die is van maandag 18 tot en met donderdag 20 oktober met een gezellig […]
  • Gerard en Janny een gouden paar17 september 2021 Gerard en Janny een gouden paar Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo […]