Mixed Martial Arts voor junioren

Bij Tatsujin Dojo Goor kan sinds kort de vechtsport Mixed Martial Arts door junioren beoefend worden. De junior-afdeling is speciaal opgericht voor de jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Er wordt wekelijks getraind in de gymzaal aan de Kievitstraat. Naast het oefenen van vechtsporttechnieken staan discipline, maar ook het spel-element, motoriek en zelfvertrouwen centraal in de training. De eerste twee trainingen zijn gratis en de benodigdheden worden door de vereniging beschikbaar gesteld. Aanmelden kan via de mail. Meer informatie is te vinden op de website.

tatsujin

Gerelateerde berichten

  • Station0111 juni 2012 PvdA wil horeca in oude station De fractie van de Partij van de Arbeid is naarstig op zoek naar alternatieve bezuinigingsmogelijkheden. Dat laat de partij bij monde van fractievoorzitter Fred Rijkens weten. De […]
  • Discussie bungalowpark gaat niet door13 juni 2009 Discussie bungalowpark gaat niet door De discussie die maandagavond zou worden gevoerd over de eventuele komst van het bungalowpark in de Herikervlier gaat niet door. De reden is het uitblijven van de initiatiefnemers […]
  • Goorse brandweer nu snel bij composthoop21 april 2015 Goorse brandweer nu snel bij composthoop Het zijn drukke tijden voor de Goorse brandweer. Nadat gisteren moest worden uitgerukt voor een brandende houtstapel in een container op industrieterrein Zenkeldamshoek was nu een […]
  • Bromfietser aangereden in Delden8 juni 2010 Bromfietser aangereden in Delden Een bromfietser uit Goor is maandag gewond geraakt tijdens een aanrijding op de Langestraat in Delden. Een 60-jarige automobilist uit Delden reed met zijn auto over de Langestraat en wilde […]
  • Kannie Waar Zijn….16 februari 2015 Kannie Waar Zijn…. En opnieuw kwam onze knusse Reggestad dit weekend weer eens negatief op de landelijke televisie. Dit keer geen moord, asbest, oplichter, bungalowpark of vluchtelingen maar de sof rondom de […]