Workshops voor kinderen in de bibliotheek…

In de bibliotheek in Goor worden de komende Herfstvakantie-week 4 workshops georganiseerd op het gebied van techniek en programmeren. Morgen (zaterdag) kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar vanaf 10:00 uur experimenteren met VR brillen. Komende donderdag (12:0 uur en 13:30 uur) zijn er twee workshops waarbij de kinderen aan het werk kunnen met zonnecellen of zogenoemd bio-plastic. Volgende week zaterdag, 24 oktober, mogen de jonge deelnemers programmeren en werken met het robotje ‘mBot’. In verband met het Corona-virus zijn er een beperkt aantal plekken waardoor aanmelden verplicht is. Ook in de andere vestigingen van de Bibliotheek Hof van Twente worden workshops georganiseerd. Alle informatie is te vinden op www.hofbibliotheek.nl.

Gerelateerde berichten

  • Cinekid Hoftour afgeblazen26 september 2020 Cinekid Hoftour afgeblazen De Cinekid Hoftour gaat dit jaar niet door. De tour-variantvan het Amsterdamse kinderfilmfestival werd in de Hof de laatste jaren steeds populairder maar dit jaar is voor de organisatie […]
  • Bibliotheek dicht tot en met 18 november4 november 2020 Bibliotheek dicht tot en met 18 november De Goorse bibliotheek is vanaf morgen twee weken gesloten. Dit in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen en de nieuwe adviezen van het RIVM. Wie nog boeken of ander geleend […]
  • Bieb weer open, leescafĂ© nog niet9 mei 2020 Bieb weer open, leescafĂ© nog niet Vanaf volgende week maandag (18 mei) is de bibliotheek Hof van Twente in Goor weer geopend terecht om boeken te lenen en terug te brengen met inachtneming van de geldende Coronaregels. […]
  • Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen23 april 2020 Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen De bibliotheek Hof van Twente gaat boeken bezorgen bij ouderen die daar behoefte aan hebben en nu niet in staat zijn om 'leesvoer' te lenen. De bieb in Goor is vanwege het Corona-virus […]
  • Bibliotheek beperkt open13 januari 2021 Bibliotheek beperkt open Tijdens deze lockdown is de Goorse bibliotheek beperkt open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken. De overige activiteiten stoppen tot en met 9 februari. De Puzzeltheek in […]