Twenthe tegen Rood Zwart ook live op Hofstreek TV

Goed nieuws voor voetballiefhebbers die komende zondag tóch naar de wedstrijd van vv Twenthe willen kijken: De Hofderby tussen VV Twenthe en Rood Zwart wordt zondagmiddag in navolging van Hector versus Markelo live uitgezonden door lokale zender Hofstreek TV. Commentaar tijdens de wedstrijd komt van Marcel Vaneker. Het duel is ook te bekijken via de website van Hofstreek Omroep. De wedstrijd begint om 14.00 uur en is via Caiway te zien op kanaal 78 (analoog), via glasvezel op kanaal 1024 en via KPN op kanaal 12. De lokale omroep heeft intentie om nog vaker Hofderby’s in beeld te brengen en uit te zenden.

Gerelateerde berichten

  • Oudjes Twenthe vieren 4e kampioenschap21 november 2017 Oudjes Twenthe vieren 4e kampioenschap Het zogenoemde 7x7 35+ team van vv Twenthe (foto) is voor voor de vierde keer op rij kampioen geworden. Naaste concurrent Rood-Zwart werd afgelopen vrijdag in Delden […]
  • Hector onderuit in Hofderby27 september 2015 Hector onderuit in Hofderby Hector heeft geen vervolg kunnen geven aan de goede prestatie van vorige week toen Twenthe met 0-1 werd verslagen. Na de thuiswedstrijd tegen Rood Zwart stond er na 90 minuten 1-2 op het […]
  • Hector in hofderby, GFC treft TVO28 april 2018 Hector in hofderby, GFC treft TVO Het einde van de competitie nadert voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B en er is voor alle drie nog wat te verdienen. Twenthe heeft een vrij weekend en speelt volgende week […]
  • Hofderby’s voor Goorse clubs29 oktober 2016 Hofderby’s voor Goorse clubs Voor morgen staan er twee Hofderby's op de rol voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. GFC ontvangt thuis Rood Zwart. Een cruciaal duel voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]