Twenthe tegen Rood Zwart ook live op Hofstreek TV

Goed nieuws voor voetballiefhebbers die komende zondag tóch naar de wedstrijd van vv Twenthe willen kijken: De Hofderby tussen VV Twenthe en Rood Zwart wordt zondagmiddag in navolging van Hector versus Markelo live uitgezonden door lokale zender Hofstreek TV. Commentaar tijdens de wedstrijd komt van Marcel Vaneker. Het duel is ook te bekijken via de website van Hofstreek Omroep. De wedstrijd begint om 14.00 uur en is via Caiway te zien op kanaal 78 (analoog), via glasvezel op kanaal 1024 en via KPN op kanaal 12. De lokale omroep heeft intentie om nog vaker Hofderby’s in beeld te brengen en uit te zenden.

Gerelateerde berichten

  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]
  • Hector in hofderby, GFC treft TVO28 april 2018 Hector in hofderby, GFC treft TVO Het einde van de competitie nadert voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B en er is voor alle drie nog wat te verdienen. Twenthe heeft een vrij weekend en speelt volgende week […]
  • Hervatting voetbalcompetitie met twee Hofderby’s27 januari 2018 Hervatting voetbalcompetitie met twee Hofderby’s De Goorse clubs hervatten morgen de competitie na de winterpauze en voor SV Hector is het gelijk een belangrijke pot. De groen-witten gaan voor het kelderduel naar hekkensluiter vv […]
  • GFC kan goede stap zetten richting de top16 december 2017 GFC kan goede stap zetten richting de top Het is de laatste speelronde voordat de winterpauze voor de Goorse clubs zal ingaan en voor GFC is deze ronde redelijk bepalend voor het gevoel waarmee de kerst gevierd zal gaan worden. De […]
  • Oudjes Twenthe vieren 4e kampioenschap21 november 2017 Oudjes Twenthe vieren 4e kampioenschap Het zogenoemde 7x7 35+ team van vv Twenthe (foto) is voor voor de vierde keer op rij kampioen geworden. Naaste concurrent Rood-Zwart werd afgelopen vrijdag in Delden […]