Hector onderuit in Rekken

SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste helft waarin Hector een aantal goede kansen kreeg en ook op een 0-1 voorsprong kwam. Zo waren er grote kansen voor Tim Bannink die alleen op de Rekkense Goalie afging maar niet scoorde en Unal Kel die zijn inzet via de onderkant van de lat het veld weer in zag komen. De ban werd gebroken door Sjoerd Koster (foto) die binnen kon werken na een voorzet na een dik half uur spelen. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft werd Hector wat slordiger en dat gaf de thuisploeg de mogelijkheden om voor de goal te komen en kansen te creëren. Uit één van die kansen kwam na 27 minuten in de tweede helft de gelijkmaker. Thijs Diepenmaat scoorde nadat hij door mocht gaan ondanks een vlagsignaal voor buitenspel. Daarna drong Rekken verder aan en tien minuten voor tijd resulteerde dat in de 2-1 van Joey Vos. Hector blijft door de derde nederlaag in dit seizoen op 1 punt staan in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal.

Gerelateerde berichten

  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]