Hector onderuit in Rekken

SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste helft waarin Hector een aantal goede kansen kreeg en ook op een 0-1 voorsprong kwam. Zo waren er grote kansen voor Tim Bannink die alleen op de Rekkense Goalie afging maar niet scoorde en Unal Kel die zijn inzet via de onderkant van de lat het veld weer in zag komen. De ban werd gebroken door Sjoerd Koster (foto) die binnen kon werken na een voorzet na een dik half uur spelen. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft werd Hector wat slordiger en dat gaf de thuisploeg de mogelijkheden om voor de goal te komen en kansen te creëren. Uit één van die kansen kwam na 27 minuten in de tweede helft de gelijkmaker. Thijs Diepenmaat scoorde nadat hij door mocht gaan ondanks een vlagsignaal voor buitenspel. Daarna drong Rekken verder aan en tien minuten voor tijd resulteerde dat in de 2-1 van Joey Vos. Hector blijft door de derde nederlaag in dit seizoen op 1 punt staan in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal.