Hector onderuit in Rekken

SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste helft waarin Hector een aantal goede kansen kreeg en ook op een 0-1 voorsprong kwam. Zo waren er grote kansen voor Tim Bannink die alleen op de Rekkense Goalie afging maar niet scoorde en Unal Kel die zijn inzet via de onderkant van de lat het veld weer in zag komen. De ban werd gebroken door Sjoerd Koster (foto) die binnen kon werken na een voorzet na een dik half uur spelen. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft werd Hector wat slordiger en dat gaf de thuisploeg de mogelijkheden om voor de goal te komen en kansen te creëren. Uit één van die kansen kwam na 27 minuten in de tweede helft de gelijkmaker. Thijs Diepenmaat scoorde nadat hij door mocht gaan ondanks een vlagsignaal voor buitenspel. Daarna drong Rekken verder aan en tien minuten voor tijd resulteerde dat in de 2-1 van Joey Vos. Hector blijft door de derde nederlaag in dit seizoen op 1 punt staan in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal.

Gerelateerde berichten

  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Hector geen partij voor Sportclub Markelo4 oktober 2020 Hector geen partij voor Sportclub Markelo De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer […]
  • Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit20 september 2020 Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit SV Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Hoeve Vooruit. Op het zonovergoten sportpark 't Doesgoor hadden de groen witten in de eerste helft het beste van […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]