Nieuwe oud-papier-actie Heeckeren

De oud-papier-actie op de Heeckerenschool krijgt weer een nieuw leven. Jarenlang was het mogelijk om het papier te brengen in de container van HBG, maar doordat er steeds vaker ook restafval werd gedumpt is hier in april een einde aan gekomen. Maar de actie krijgt een nieuw gezicht. Elke tweede zaterdag van de maand staat er een container bij de school aan de Kloosterlaan. Zie voor meer informatie deze site.

Gerelateerde berichten

  • Oud-papiercontainer HGB gesloten: Teveel restafval18 april 2020 Oud-papiercontainer HGB gesloten: Teveel restafval Door het Corona-virus kunnen mensen niet op heel veel plekken in Goor kun oud papier kwijt. Een uizondering was de container van de Heeckerenschool op het terrein van HBG aan de […]
  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein8 maart 2021 Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde 'groene' schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de […]
  • Floris van der Geest naar regionale voorleesfinale19 februari 2021 Floris van der Geest naar regionale voorleesfinale Floris van der Geest (foto) gaat de Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleesfinale in Almelo in de komende maand. De Goorse leerling van de Heeckerenschool was de […]