Spaarweek en ClubSupport-acties bij de Rabobank (adv)

Sportclubs in Goor en omgeving hebben het moeilijk in corona-tijd en dus kunnen ze nu elk steuntje in de rug goed gebruiken. Om die reden omarmen ze ook allemaal weer de genereuze actie van de Rabobank.  Met de actie Rabo ClubSupport kunnen leden van de bank op hun sportverenigingen uit onder meer Goor en omgeving stemmen. Verder is het bij de Rabobank ook weer de week van de jaarlijkse spaarweek, waarbij kinderen een meet and greet kunnen winnen met Kalvijn en Senna. Bekijk hieronder de actie.

Door corona zijn vele gastlessen op scholen geannuleerd, maar Rabobank vindt het belangrijk om kinderen te leren dat het loont om te sparen. Met de vraag “Wat zou jij doen met een miljoen?” worden kinderen getriggerd om na te denken over spaargeld. En wie kan die vraag nu beter stellen dan vloggers Kalvijn en Senna. 

Kalvijn is hip, hot and happening 
Het leven van een vlogger lijkt over rozen te gaan. Video’s op YouTube plaatsen en ondertussen stroomt het geld binnen. Althans, zo lijkt het. Deze creatieveling heeft ondanks zijn jonge leeftijd, al veel geld verdiend én gespaard. Hij heeft niet voor niets singles uitgebracht ‘Nu al miljonair’ (2017) en ‘Geld maakt Gelukkig’ (2020). Rabobank Twente-Achterhoek heeft Kalvijn bereid gevonden om speciaal voor de jonge spaarders een vlog op te nemen om hun het nut van sparen uit te leggen. Ook Senna is in de vlog te zien. Deze meid is vanaf haar 11e al een succesvolle influencer. 

Maak kans om te winnen 
Zodra kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar tussen 10 en 24 oktober € 10,00 op de spaarrekening zetten kunnen ze zich registreren op de actiesite rabo.nl/nwt/spaaractie. Na registratie geef je antwoord op de vraag ‘Wat zou jij doen met een miljoen?’. De meest ludieke inzendingen winnen te gekke prijzen waaronder een meet & greet met Kalvijn en Senna, een Ipad, Nintendo Switch of één van de 1.350 lokale belevenissen.  

Support your locals 
Samen met lokale ondernemers is een geweldige prijzenpot samengesteld om een leuk uitje te beleven. In Twente en de Achterhoek is immers genoeg leuks te doen. Wie wil er nu niet een middag naar Oyfo, Hof van Eckberge of klimmen en klauteren met vriendjes bij AvaTarZ.  

Meer informatie over de actie vind je op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Jouw stem is geld waard!22 maart 2019 Jouw stem is geld waard! Twee dagen nadat Goor naar de stembus trok voor de Provinciale Staten en de waterschappen, vragen ook de Goorse verenigingen en stichtingen om uw aandacht. Rabobank Centraal Twente draagt […]
  • PvdA wil Rabobank weren vanwege faillissement OAD23 mei 2019 PvdA wil Rabobank weren vanwege faillissement OAD De Partij van de Arbeid vindt dat de Rabobank geen vestiging in het Goorse gemeentehuis moet krijgen omdat volgens de partij bewezen is dat de bank destijds reisorganisatie OAD in 2013 […]
  • Is er wel geld tijdens Schoolfeest ?11 juni 2019 Is er wel geld tijdens Schoolfeest ? Door een storing bij de pin-automaat van de ABN was het gisteren niet mogelijk om te pinnen in het Goorse centrum en dat was met name lastig voor bezoekers van het Reggea-festival. Het […]
  • Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente6 juli 2019 Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente De vestiging van de Rabobank in het gemeentehuis in Goor, blijft de gemoederen bezig houden. Aanleiding is nu een tweet van de gemeente Hof van Twente waarin de openingstijden van de […]
  • ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’18 september 2015 ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’ Het reisconcern OAD, van de van oorsprong Goorse familie ter Haar, is door de Rabobank bewust in de steek gelaten toen er moeilijkheden waren. Dat bewijzen stukken waarop De Telegraaf de […]