Kerstmusicals op Goorse basisscholen

De Kerstman laat zich dezer dagen ook zien op de Goorse basisscholen. Daar dragen de leerlingen aan het eind van het jaar namelijk hun kerstshow voor. Op de Wiekslag deden alle kinderen, van groep 1 tot en met 8, mee aan de voorstelling Een kerstrapport voor iedereen. Tot twee keer toe was de zaal afgeladen vol met als speciale gast de Kerstman. Ook op de Albatros (Volg die ster) en op het Heeckeren (Scrooge) werd er een kerstmusical opgevoerd. Alle leerlingen in Goor hebben nu vakantie.

kerstwiekslag
Kinderen van De Wiekslag

kerstalbatros
De leerlingen van de Albatros in Volg die Ster

Gerelateerde berichten

  • Kat vermist?2 augustus 2010 Kat vermist? Dit keer geen berichtje van iemand die zijn of haar kat kwijt is, maar iemand die al ruim anderhalve week kampt met een aanblik van een zeer tamme kat. Deze kat struimt zoals gezegd al […]
  • Oude Veldhuis langer door bij vv Twenthe10 december 2012 Oude Veldhuis langer door bij vv Twenthe Harold Oude Veldhuis blijft ook volgend jaar trainer bij vv Twenthe. De oefenmeester uit Delden heeft zijn contract dit weekend met een jaar verlengd bij de Goorse derdeklasser. Oude […]
  • fietsster215 maart 2012 Ook meisje gewond bij aanrijding Bij de aanrijding  tussen de twee weggebruikers is gisteren ook een 15-jarige meisje uit Oldenzaal gewond geraakt. Verder heeft ook een 59-jarige vrouw letsel overgehouden aan het incident […]
  • Schoolfeestvirus wordt verspreid1 juni 2009 Schoolfeestvirus wordt verspreid Er zal geen medicijn tegen bestand zijn, zeggen de mannen van de Goorse Biertent Rellie. Het Schoolfeestvirus waart rond en wordt vanaf vandaag in heel Goor verspreid. Het lied is nu […]
  • Twenthe boekt belangrijke zege8 november 2009 Twenthe boekt belangrijke zege VV Twenthe heeft na vanmiddag de aansluiting met de middenmoot weer te pakken. De Tricolores versloegen in eigen huis SV Zwolle met 2-1 en ontsnapten uit de degradatiezone. Na een […]