Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof

Het nieuwe Home of Talents (muziekschool) start na de herfstvakantie een nieuw ensemble voor leerlingen tot 18 jaar die naast de instrumentale lessen ook graag samen spelen. start Home of Talents na de herfstvakantie met een gloednieuw jeugdensemble. Onder leiding van docente Ria Degenkamp kunnen muzikanten van verschillende niveau’s meedoen. Ook start de nieuwe Musical-klas voor geïnteresseerden zich nog aan kunnen melden…

Ria Degenkamp (foto: Barbara Trienen)

Van relatief beginnend tot gevorderd, van blazer, strijker, toetsenist of gitarist of slagwerker. In overleg met de leerlingen wordt de repertoirekeuze bepaald van het nieuwe jeugd-ensemble. Dit kan variëren van klassiek tot pop of andere hedendaagse muziek. Het jeugdensemble repeteert iedere woensdag, behalve de schoolvakanties, in De Reggehof van 18:00 uur tot 18.45 uur. Meer informatie over het nieuwe ensemble en de kosten via deze LINK.

Er is ook nog plaats in de musicalklas van Home of Talents. Deze lessen worden gegeven door theaterdocent Jos Brummelhuis, koordirigent Sara Weeda en dansdocent Marloes Willems. Wie meedoet leert acteren, zingen en dansen, maar ook over podiumpresentatie, decor en kostuum. De cursus wordt afgesloten met een uitvoering op het grote podium van De Reggehof, De lessen zijn op de dinsdagen van 15:45 uur tot 17:15 uur. Meer informatie en aanmelden, ook voor een gratis proefles, kan via deze LINK.

Jos Brummelhuis (foto: Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten

  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Sluitstuk musical Home of Talents9 september 2020 Sluitstuk musical Home of Talents Het zijn moeilijke tijden voor De Reggehof en voor alle theaters en acteurs in ons land. Toch staan de aanstormende podiumtijgers vrijdag op de planken in Goor. De musicalklas van Home of […]
  • Open Dag Home of Talents corona-proof8 september 2020 Open Dag Home of Talents corona-proof Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Nieuw volwassenen-ensemble in Goor27 november 2017 Nieuw volwassenen-ensemble in Goor In het centrum van Goor start vanaf 10 januari een ensemble speciaal voor volwassenen, die het leuk vinden om samen muziek te maken. Het ensemble wordt begeleid […]