Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof

Het nieuwe Home of Talents (muziekschool) start na de herfstvakantie een nieuw ensemble voor leerlingen tot 18 jaar die naast de instrumentale lessen ook graag samen spelen. start Home of Talents na de herfstvakantie met een gloednieuw jeugdensemble. Onder leiding van docente Ria Degenkamp kunnen muzikanten van verschillende niveau’s meedoen. Ook start de nieuwe Musical-klas voor geïnteresseerden zich nog aan kunnen melden…

Ria Degenkamp (foto: Barbara Trienen)

Van relatief beginnend tot gevorderd, van blazer, strijker, toetsenist of gitarist of slagwerker. In overleg met de leerlingen wordt de repertoirekeuze bepaald van het nieuwe jeugd-ensemble. Dit kan variëren van klassiek tot pop of andere hedendaagse muziek. Het jeugdensemble repeteert iedere woensdag, behalve de schoolvakanties, in De Reggehof van 18:00 uur tot 18.45 uur. Meer informatie over het nieuwe ensemble en de kosten via deze LINK.

Er is ook nog plaats in de musicalklas van Home of Talents. Deze lessen worden gegeven door theaterdocent Jos Brummelhuis, koordirigent Sara Weeda en dansdocent Marloes Willems. Wie meedoet leert acteren, zingen en dansen, maar ook over podiumpresentatie, decor en kostuum. De cursus wordt afgesloten met een uitvoering op het grote podium van De Reggehof, De lessen zijn op de dinsdagen van 15:45 uur tot 17:15 uur. Meer informatie en aanmelden, ook voor een gratis proefles, kan via deze LINK.

Jos Brummelhuis (foto: Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten