Petrus en Pauluskerk gaat weer open, mondkapje verplicht

De vieringen in de Petrus en Paulus-parochie worden vanaf komende zaterdag, 17 oktober, weer opgestart. Er mogen maximaal dertig kerkgangers komen die zich vooraf dienen aan te melden per mail of per telefoon op dinsdag, woensdag- of vrijdagmorgen: 0547-260878. Het dragen van een mondkapje is, ook zittend, verplicht in de kerk. De gebedsvieringen zijn op de eerste en derde zaterdag van de maand vanaf 19.00 uur. Vanaf woensdag 21 oktober is er om 09:00 uur wekelijks een Eucharistie- of Woord en Communieviering.

De katholieke kerk gaat weer open maar dit beeld blijft voorlopig een utopie

Gerelateerde berichten

  • Petrus en Pauluskerk pas vanaf 11 juli open29 mei 2020 Petrus en Pauluskerk pas vanaf 11 juli open De Goorse Petrus en Pauluskerk gaat, in tegenstelling tot de Hofkerk, pas vanaf vanaf juli weer open. Volgens het Parochiebestuur is de regelgeving rondom de Corona-maatregelen complex en […]
  • Meer dan 1500 euro voor kinderziekenhuis van communicantjes23 mei 2016 Meer dan 1500 euro voor kinderziekenhuis van communicantjes Een cheque van €1521,15 werd zondagochtend gepresenteerd tijdens de viering van de eerste Heilige Communie in het Petrus en Paulus-kerk. Het geld is bijeengebracht tijdens sponsorlopen op […]
  • Goorse predikant hekelt show tijdens kerkdiensten3 december 2014 Goorse predikant hekelt show tijdens kerkdiensten "Het draait steeds vaker om dans, zwaaien, klappen, toneel en filmpjes. Een groeiende groep wil naar erediensten met minder show, lawaai en verpakking. Zij willen meer rust, eerbied en […]
  • Kleuterkerk met doopverhaal6 februari 2015 Kleuterkerk met doopverhaal De Kleuterkerk van de Petrus en Paulusparochie gaat komende zondag, 8 februari, over het doopverhaal van Jezus en Johannes. Wie het verhaal wil horen én naspelen is vanaf 09.15 uur welkom […]
  • Oortman weg bij Heilige Geest-parochie, Jurgen Jansen komt5 juli 2020 Oortman weg bij Heilige Geest-parochie, Jurgen Jansen komt Marc Oortman vertrekt na zeven jaar als leidende pastoor bij de Heilige Geest-parochie waar ook de Goorse Petrus en Pauluskerk onder valt. Hij is door kardinaal Eijk benoemd tot pastoor […]