Johan Mensink (98) overleden

Hij was de geestelijk vader van veel Mariakapellen in Goor en wijde omgeving. Maar Johan Mensink, die in november 2017 nog een koninklijke onderscheiding ontving, is niet meer. Deze week is hij op 98-jarige leeftijd overleden. Er waren weinig mensen die zich zo thuis voelden in een kapel of bij een landkruis ergens in de Twentse dreven. De hoogbejaarde Gorenaar was ook lange tijd actief namens het CDA in de lokale politiek.

Gerelateerde berichten

  • 95-jarige Johan Mensink Koninklijk onderscheiden17 november 2017 95-jarige Johan Mensink Koninklijk onderscheiden In de Parochiezaal van de Goorse Petrus en Pauluskerk is gisteravond Johan Mensink Koninklijk onderscheiden door burgemeester Ellen Nauta. De 95-jarige Gorenaar werd benoemd tot lid in de […]
  • Riekele Bijleveld kandidaat voor raadszetel CDA13 december 2017 Riekele Bijleveld kandidaat voor raadszetel CDA Riekele Bijleveld is de nummer 8 op de nieuwe kieslijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. De echtgenoot van minister van defensie Ank Bijleveld-Schouten […]
  • Bijtend draaigatje of ‘de achterbokse antrekk’n´31 mei 2020 Bijtend draaigatje of ‘de achterbokse antrekk’n´ Onze vaste briefschrijver en volger van alle raadsvergaderingen, Carel Groothengel, is weer eens in de pen geklommen. Dit keer is hij erg kritisch op de gemeenteraadsleden van het CDA die […]
  • Oud loco-burgemeester Bernard Braamhaar overleden10 maart 2020 Oud loco-burgemeester Bernard Braamhaar overleden Afgelopen zondag is oud loco-burgemeester- en wethouder Bernard Braamhaar overleden. Hij was in deze functies actief voor de gemeente Goor van 1967 tot 1984. Daarnaast was hij lange tijd […]
  • Goor geschokt door plotseling overlijden Gert-Jan Morsink7 februari 2018 Goor geschokt door plotseling overlijden Gert-Jan Morsink In de Goorse samenleving is geschokt gereageerd op het plotselinge overlijden van zakenman Gert-Jan Morsink die afgelopen maandag op 55-jarige leeftijd overleed. Morsink gaf leiding aan […]