Salut is er ook nu voor jou

Het zijn ingewikkelde tijden voor veel plaatsgenoten en dus wil Salut onderstrepen dat zij er is voor alle inwoners die het even moeilijk hebben. Mochten er op het gebied van welzijn vraagstukken zijn bij mensen in ’t Twentse Haagje neem dan contact op met een van de medewerkers. Veel medewerkers van Salut werken vanuit huis en zijn daar bereikbaar. Ook een afspraak bij Salut op kantoor of bij u thuis is mogelijk. Salut is telefonisch te bereiken op 0547-260053, via de app op 06-2089499 of per mail: info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut kan nog nominaties ‘Beste Buur-bokaal’ gebruiken29 juli 2021 Salut kan nog nominaties ‘Beste Buur-bokaal’ gebruiken Er kunnen nog mensen worden genomineerd voor de zogenoemde 'Beste Buur-bokaal' die op 25 september zal worden uitgereikt. Dan is het nationale Burendag. Alle inwoners uit Goor en omgeving […]
  • Salut biedt hulp bij belastingaangifte29 juli 2021 Salut biedt hulp bij belastingaangifte Problemen met het invullen van de belastingaangifte? Salut en de bibliotheek gaan inwoners, die uitstel hebben aangevraagd, helpen. Op 6, 13, 20 en 27 augustus is er van 13.00-15.00 uur […]
  • Salut organiseert kinderactiviteiten in zwembaden22 juli 2021 Salut organiseert kinderactiviteiten in zwembaden Welzijnsorganisatie Salut organiseert in dezer zomervakantie een aantal jeugdactiviteiten Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo en Zwembad De Mors in Delden. Iedere dinsdagmiddag in Markelo […]
  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]