Salut is er ook nu voor jou

Het zijn ingewikkelde tijden voor veel plaatsgenoten en dus wil Salut onderstrepen dat zij er is voor alle inwoners die het even moeilijk hebben. Mochten er op het gebied van welzijn vraagstukken zijn bij mensen in ’t Twentse Haagje neem dan contact op met een van de medewerkers. Veel medewerkers van Salut werken vanuit huis en zijn daar bereikbaar. Ook een afspraak bij Salut op kantoor of bij u thuis is mogelijk. Salut is telefonisch te bereiken op 0547-260053, via de app op 06-2089499 of per mail: info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • De Brievenhulp van Salut8 september 2020 De Brievenhulp van Salut Heeft u hulp nodig bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Dan biedt Salut “De Brievenhulp op afspraak.” Heeft u hulp nodig met lastige brieven, iets online […]
  • Salut beperkt geopend tijdens Kerst19 december 2019 Salut beperkt geopend tijdens Kerst In de periode van 23 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25, 26 en 27 december en 1 januari is Salut gesloten.  Op 24, 30 en 31 december is Salut […]
  • Stel je eigen sportdag samen8 september 2016 Stel je eigen sportdag samen Salut maakte deze zomer een start met de organisatie van vakantieactiviteiten voor de jeugd uit Hof van Twente. Zo kon men eind augustus al een sportieve dag beleven op ’t Grasboek, maar […]
  • Salut zoekt mantelzorgers25 september 2017 Salut zoekt mantelzorgers Woon je in Goor en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in […]