Gehoorapparaat verloren op Weversplein

In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een gehoorapparaat. Een der trouwe bezoekers van deze site is een apparaatje eerder deze week kwijtgeraakt op het Weversplein. Hebt u iets gevonden, neem dan contact op met 0547-275537.

Gerelateerde berichten

  • Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs23 februari 2022 Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs De 27-jarige plaatsgenoot, die begin deze maand betrokken is geweest, bij een dodelijk ongeval op het Weversplein was onder invloed. Hij had ten tijde van het ongeval zowel alcohol als […]
  • Aangereden voetganger overleden7 februari 2022 Aangereden voetganger overleden De voetganger die zaterdagavond in Goor ernstig gewond raakte na een botsing met een fietser, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. De man op leeftijd liep rond 21:00 […]
  • Voetganger gewond na botsing met fietser6 februari 2022 Voetganger gewond na botsing met fietser Op het Weversplein is gisteravond rond 22:00 uur een voetganger ernstig gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een fietser. Dat gebeurde op de ingangsweg van het station richting […]
  • Lekker Leuk gaat sluiten6 oktober 2021 Lekker Leuk gaat sluiten Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. "Het waren zes prachtige jaren maar de markt […]
  • Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland30 september 2021 Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland De Goorse slager Stefan Beld heeft de tweede prijs behaald in de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Beld was al genomineerd en de top 10 werd gisteren bekend gemaakt tijdens online […]