Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis

Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name door het succes van ‘De beentjes van Sint Hildegard’. Deze Twentse film met een hoofdrol voor Herman Finkers (foto midden), werd in Goor zo’n dertig keer vertoond. Door de verscherpte maatregelen is wel besloten om het Filmfestival, dat gepland stond voor 8 november, voor dit jaar te schrappen.

Wel is er een extra vertoning van de kinderfilm ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’ op woensdag 25 november. Doordat er maar dertig bezoekers per voorstelling toegestaan zijn is de grote zaal van de Reggehof op intieme setting in gericht met luxe zitbanken en fauteuils (foto onder). De eerstvolgende film op het programma is ‘Parasite’, die voor komende dinsdag, dinsdag 20 oktober, op de rol staat. Het volledige filmprogramma is via deze LINK te bekijken.