Week van de Voedselbanken

Het is de week van de Voedselbanken. Mede dankzij vele vrijwilligers en donateurs wordt het, ook in Goor en omgeving, mogelijk gemaakt dat er wekelijks goed gevulde voedselpakketten gratis worden verstrekt aan mensen die het nodig hebben. Met hulp van de voedselbank kunnen zij toch elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten. Welzijnsinstelling Salut helpt mensen die ook behoefte hebben aan hulp op deze manier.

Mark van Salut: “Ik zie veel mensen met financiële problemen, vaak ook met schuldenproblematiek. Wanneer je deze schulden gaat wegwerken houd je vaak per week niet veel geld over. Met hulp van de Voedselbank kan je dan vaak tóch elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten”. Wie hulp nodig heeft of meer informatie wil kan bellen met: 0547-260053, appen met: 06-20894999 of mailen met info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Voedselactie kerken gaat stoppen28 april 2020 Voedselactie kerken gaat stoppen De voedsel-inzameling bij de Hofkerk van de gezamenlijke kerken gaat stoppen. Dit om dat de Voedselbank Midden Twente besloten heeft om de uitgifte van pakketten via de reguliere […]
  • Voedselbank naar de Bunschotenstraat3 augustus 2020 Voedselbank naar de Bunschotenstraat De Goorse voedselbank gaat verhuizen. De gemeente heeft een plek gevonden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Bunschotenstraat 14 (foto) op het oude TSB-terrein. De voedselpakketten […]
  • Salut start met Jongeren Vriendenkring30 augustus 2020 Salut start met Jongeren Vriendenkring Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde 'Jongeren Vriendenkring'. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per […]
  • Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd30 april 2020 Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd Welzijnsinstelling Salut wil een compilatie maken van de foto's en filmpjes die zijn gemaakt tijdens de diverse acties die er in Goor en omgeving zijn geweest tijdens de Corona-crisis. […]
  • Dag van de Dialoog brengt mensen samen10 november 2016 Dag van de Dialoog brengt mensen samen Het is iets voor zessen. In De Klokkenkamp vertelt Seher Cabur met glinsterende ogen over haar bruiloft, nu 14 jaar geleden. Ze is al even zo lang in Nederland en geeft tegenwoordig op […]