Ondergrondse storing oorzaak lichtuitval in delen van Goor

Het was in de afgelopen week knap donker op verschillende plaatsen in Goor. De straatverlichting deed het ’s avonds onder meer niet in de wijk ’t Heeckeren, de Kloosterlaan en de Hengevelderstraat. Gisteravond was er wel weer licht in de duisternis. De oorzaak is, volgens een woordvoerder van de gemeente Hof van Twente, een ondergrondse netwerkstoring waarmee netbeheerder Coteq (onderdeel van Cogas) nog steeds bezig is.

Gerelateerde berichten

  • Het licht brandt kan nu overal weer branden22 oktober 2020 Het licht brandt kan nu overal weer branden Als alles goed is moeten vanaf vandaag de problemen met de straatverlichting in verschillende delen van Goor zijn opgelost. Monteurs van netbeheerder Cogas hebben maandag en dinsdag de […]
  • Wordt dit het toekomstige straatbeeld ?19 juli 2018 Wordt dit het toekomstige straatbeeld ? De gemeente Hof van Twente is begonnen met een test waarin de straatverlichting, ook in Goor, in de toekomst volledig zelfvoorzienend kan zijn. Op de Eerste Zomerdijk net buiten […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]
  • Zorgen om nieuwe LED-verlichting in lantaarnpalen18 november 2020 Zorgen om nieuwe LED-verlichting in lantaarnpalen De installatie van de nieuwe LED-verlichting in de lantaarnpalen in Goor baart een groot aantal inwoners ook zorgen. De sterkte van het licht is daardoor aanzienlijk afgenomen en een deel […]