Ondergrondse storing oorzaak lichtuitval in delen van Goor

Het was in de afgelopen week knap donker op verschillende plaatsen in Goor. De straatverlichting deed het ’s avonds onder meer niet in de wijk ’t Heeckeren, de Kloosterlaan en de Hengevelderstraat. Gisteravond was er wel weer licht in de duisternis. De oorzaak is, volgens een woordvoerder van de gemeente Hof van Twente, een ondergrondse netwerkstoring waarmee netbeheerder Coteq (onderdeel van Cogas) nog steeds bezig is.

Gerelateerde berichten

  • Het licht brandt kan nu overal weer branden22 oktober 2020 Het licht brandt kan nu overal weer branden Als alles goed is moeten vanaf vandaag de problemen met de straatverlichting in verschillende delen van Goor zijn opgelost. Monteurs van netbeheerder Cogas hebben maandag en dinsdag de […]
  • Wordt dit het toekomstige straatbeeld ?19 juli 2018 Wordt dit het toekomstige straatbeeld ? De gemeente Hof van Twente is begonnen met een test waarin de straatverlichting, ook in Goor, in de toekomst volledig zelfvoorzienend kan zijn. Op de Eerste Zomerdijk net buiten […]
  • Nieuwe LED-verlichting siert het straatbeeld…10 juni 2020 Nieuwe LED-verlichting siert het straatbeeld… De gemeente Hof van Twente heeft in het kader van de verduurzaming de straatverlichting vervangen voor zogenoemde LED retrofit-verlichting. Er zijn in Goor en omgeving ruim 500 nieuwe […]
  • Ergernis over duisternis…15 juni 2017 Ergernis over duisternis… De straatverlichting in een aantal wijken en straten in Goor heeft de laatste twee nachten af laten weten. Onder meer op 't Tuindorp, de Kerkstraat, De Blauwververij, De Hogenkamp en de […]
  • Hengevelderstraat wordt snel 30 kilometerzone19 september 2016 Hengevelderstraat wordt snel 30 kilometerzone De Hengevelderstraat wordt ingericht als 30 kilometerzone. Het college van B&W is akkoord met de plannen voor de aanpassingen van de straat. Het plan heeft tot 20 juli ter inzage […]