118 Corona-besmettingen in de afgelopen week in de Hof

Het aantal geregistreerde Corona-besmettingen is in de afgelopen zeven dagen ook in de Goor en de overige kernen in de Hof van Twente snel opgelopen. Er werden deze week 118 mensen uit de Hof positief getest waarmee de situatie, net als in de rest van Twente, in de categorie ‘ernstig’ is ingedeeld. De cijfers zijn door de GGD Twente gedeeld op de website Twentsegezondheidsverkenning.nl en in te zien via deze LINK. In de Hof van Twente is met name het hoge aantal besmettingen in Hengevelde opvallend.

Gerelateerde berichten

  • Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof13 september 2020 Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof Er is in de afgelopen weken één persoon in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het aantal besmettingen neemt landelijk […]
  • Vijf nieuwe besmettingen in de Hof19 augustus 2020 Vijf nieuwe besmettingen in de Hof Er zijn in de afgelopen twee weken vijf nieuwe besmettingen van het Coronavirus geregistreerd in de gemeente Hof van Twente. Dat blijkt uit cijfers van de GGD. Het is niet bekend of er […]
  • Goor locatie Coronatesten Twente28 mei 2020 Goor locatie Coronatesten Twente Het bedrijfspand aan de Kooimaten 2, op industrieterrein Zenkeldamshoek is vanaf komende week één van de twee testlocaties in Twente waar mensen zich kunnen laten testen op het […]
  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]
  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]