Wolters wil met van Zwanenburg aan de leugendetector

Als het aan Martha Wolters ligt, gaat ze binnenkort samen met wethouder Pieter van Zwanenburg aan een leugendetector om zo duidelijk te krijgen of haar inderdaad door hem een woonwagenstandplaats is toegezegd in 2018. In een open brief aan deze site richt ze zich tot de wethouder met een reactie op diens uitlatingen in de Tubantia. Van Zwanenburg zei dat getuige de vele kopjes koffie die PvdA-raadslid Fred Rijkens bij haar drinkt, er een vertegenwoordiger van haar in de gemeenteraad zit. De ingezonden brief is hieronder via ‘lees meer’ te lezen.

Beste wethouder Van Zwanenburg,

Uw opmerking in TCTubantia dat de voor een woonwagenstandplaats actievoerende familie Wolters, een vertegenwoordiger in de Raad zou hebben moet ik ten stelligste tegenspreken. Ik heb Fred Rijkens benaderd over de toegezegde woonwagenplaats. Hij heeft mij toegezegd te willen opkomen voor alle mensen die een woonwagenplaats willen in de Hof van Twente. Niet voor mij alleen.

De opmerking die u in de krant heeft gedaan getuigt niet erg van mededogen met de woonwagenbewoners. Als Fred Rijkens 3 of 4 koppen koffie bij mij heeft gedronken en je wordt in zo’n daglicht gesteld hoe moet ik het dan noemen de keren dat u bij mij de koffie heeft gedronken. Is dat omdat u bij de pers etc. goed over wil komen?

Omdat ik nu een aantal keren ben tegengesproken over de toezegging die u in mijn ogen hebt gedaan heb ik het volgende voorstel aan u. Wij beiden onderwerpen ons aan een leugendetectortest en de uitslag hiervan wordt aan de pers medegedeeld. Daarmee wordt uit de wereld geholpen het feit of ik de waarheid spreek of dat u de waarheid spreekt. Mijn vraag is of u daarmee instemt.

Martha Wolters

Gerelateerde berichten